Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση FRUIT ATTRACTION

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση FRUIT ATTRACTION


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να συμμετέχει στην Έκθεση FRUIT ATTRACTION στις 4-6 Οκτωβρίου 2022 που θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη. Η έκθεση συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εκθέσεις του κλάδου και θεωρείται το κέντρο marketing για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

Καλούμε τις επιχειρήσεις, Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση FRUIT ATTRACTION, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Παρασκευή 8 Ιουλίου (στο email: mitroa2@e-thesprotias.gr), δηλώνοντας παράλληλα το είδος των προϊόντων που επιθυμούν να προβάλλουν. Επίσης οι επιχειρήσεις, Τακτικά Μέλη, που επιθυμούν την προβολή φυλλαδίων τους στην έκθεση, καλούνται να τα προσκομίσουν στα γραφεία του Επιμελητηρίου έως και την παραπάνω ημερομηνία.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την δήλωση συμμετοχής είναι τα προϊόντα να παράγονται εντός της Περιφέρειας Ηπείρου, να είναι πιστοποιημένα και να υπάρχει δυναμική εξαγωγών. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθυνθείτε στην Κα Σοφία Φούκη, τηλ. 26510-87151, e-mail: s.fouki@php.gov.gr .
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση FRUIT ATTRACTION Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση FRUIT ATTRACTION Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες