Κλειστά μέχρι τις 20 Αυγούστου τα λογιστικά γραφεία στην Ηγουμενίτσα

Κλειστά μέχρι τις 20 Αυγούστου τα λογιστικά γραφεία στην Ηγουμενίτσα


Η Ένωση Φοροτεχνικών Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Θεσπρωτίας ενημερώνει τους φορολογούμενους, επαγγελματίες και ιδιώτες, καθώς και τις υπηρεσίες του δημόσιου τομέα με τις οποίες εμπλεκόμαστε ότι τα λογιστικά γραφεία, μέλη της Ένωσης μας, θα είναι κλειστά από τις 13 μέχρι και τις 20 Αυγούστου 2022.

“Η απόφαση λήφθηκε μετά από πρόταση του Δ.Σ., στην οποία απάντησε θετικά το σύνολο των μελών. Κατά τις ημέρες αυτές δεν θα εκτελείται καμία απολύτως εργασία από τους συναδέλφους, πέρα από ιδιαίτερα εξαιρετικών περιπτώσεων, και μόνο εξ αποστάσεως αν είναι εφικτό.

Για το λόγο αυτό καλούμε τους αγαπητούς μας πελάτες να προγραμματίσουν έγκαιρα τις τυχόν υποχρεώσεις τους. Μηνύματα σε messenger και viber δεν θα απαντώνται.

Η παραπάνω βδομάδα ξεκούρασης κρίνεται επιβεβλημένη λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες συνεχούς και αδιάλειπτης εργασίας που βιώνουμε, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, τόσο οι ιδιοκτήτες των λογιστικών γραφείων όσο και οι υπάλληλοι τους. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους για την κατανόησή σας και ζητάμε συγνώμη για πιθανή αναστάτωση που θα δημιουργηθεί.

Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε.Θεσπρωτίας
Ο Πρόεδρος ΚΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο Αντιπρόεδρος ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Ο Γεν. Γραμματέας ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ ΧΑΡΙΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
Η Ταμίας ΚΟΤΣΑΦΤΗ ΛΑΟΥΡΑ
Το Μέλος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΦΩΤΙΟΣ
Το Μέλος ΝΤΟΥΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
Το Μέλος ΤΖΑΝΗ ΑΝΘΟΥΛΑ
Κλειστά μέχρι τις 20 Αυγούστου τα λογιστικά γραφεία στην Ηγουμενίτσα Κλειστά μέχρι τις 20 Αυγούστου τα λογιστικά γραφεία στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 14, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες