Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας για τις ανανεώσεις των αδειών

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας για τις ανανεώσεις των αδειών


Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας καλεί όλους που κατέχουν κυνηγετικά όπλα, οι άδειες των οποίων έληξαν, να προσέλθουν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας Τηλ. 2665029649 άμεσα, προκειμένου να υποβάλλουν σχετικά δικαιολογητικά για την ανανέωσή τους.
Τονίζεται ότι μετά την παρέλευση της ημερομηνίας ισχύος, όσοι κατέχουν κυνηγετικά όπλα των οποίων η άδεια κατοχής έληξε, θα τύχουν τις συνέπειες των διατάξεων του Νόμου περί όπλων – Παράνομης κατοχής, (κατάσχεση όπλων, σχηματισμός Ποινικής Δικογραφίας).
Διευκρινίζεται ότι η μη άσκηση θήρας δεν απαλλάσσει τους κατόχους κυνηγετικών όπλων από την υποχρέωσή τους για ανανέωση των αδειών κατοχής των κυνηγετικών όπλων.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας κατοχής αδήλωτων κυνηγετικών όπλων ή για την ανανέωση της άδειας κατοχής είναι τα εξής:
1. Ιατρικό πιστοποιητικό από Νευρολόγο Ψυχίατρο (σύμφωνα με το έντυπο της Ασφάλειας
2. Παλαιά άδεια κατοχής.
3. Δελτίο ταυτότητας
4. Δύο (2) φωτογραφίες, έγχρωμες πρόσφατες, για κάθε όπλο, πέραν του ενός, μια (1) επιπλέον φωτογραφία.
5. Το όπλο ή τα όπλα για έλεγχο.
6. Για κάθε όπλο παράβολο 6193, ποσό 10,20€ (eparavolo: Υπουργείο Δημοσίας Τάξης/Ελληνική Αστυνομία> Άδειες (Ένσημο ΕΛ.ΑΣ.). Συμπληρώνετε το μεταβλητό ποσό).
Υπενθυμίζεται ότι:
• Η μη άσκηση θήρας δεν απαλλάσσει τους κατόχους κυνηγετικών όπλων από την υποχρέωση τους για ανανέωση των αδειών κατοχής των κυνηγετικών όπλων
• Η μη έγκαιρη ανανέωση της άδειας κατοχής κυνηγετικού όπλου συνιστά παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου
• Η ισχύς των αδειών κατοχής των κυνηγετικών όπλων έχει δεκαετή διάρκεια
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας για τις ανανεώσεις των αδειών Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας για τις ανανεώσεις των αδειών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.