Μ. Κάτσης: Αρχιτέκτονας του σκανδάλου των παρακολουθήσεων είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης

Μ. Κάτσης: Αρχιτέκτονας του σκανδάλου των παρακολουθήσεων είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης


(Συνέντευξη Μ. Κάτση στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο 105,5 fm, 05/08/22)

«Όσο θα αποκαλύπτεται η ενοχή του, και το καθεστώς Μητσοτάκη θα αποσυντίθεται και θα καταρρέει, τόσο πιο επικίνδυνο θα γίνεται για τους θεσμούς, το κράτος Δικαίου, την ποιότητα της ίδιας της Δημοκρατίας και εντέλει τους Έλληνες πολίτες. Αρχιτέκτονας του σκανδάλου των παρακολουθήσεων και των υποκλοπών είναι ο επιτελάρχης του επιτελικού παρακράτους, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, τα καθεστώτα όμως πέφτουν με πάταγο.
Η τοξικότητα δε που παράγεται, αφορά αποκλειστικά την ίδια την κυβέρνηση της ΝΔ, με τη στήριξη φυσικά των «μέσων της ενημέρωσης 108» και της «Λίστας Πέτσα» (108η θέση στην κατάταξη των χωρών σε ζητήματα ελευθερίας του τύπου) που επιδιώκει να επιβάλλει σιωπητήριο σε κάθε διαφορετική άποψη, επιβάλλει μονοκαλλιέργεια στην ενημέρωση και στοχοποιεί κάθε ενοχλητική, για τα συμφέροντά τους, αντιπολίτευση.
Μοναδική διέξοδος λοιπόν, η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία.
Οι πολίτες να αποφασίσουν, αν θέλουν να συνεχίσουν με μια κυβέρνηση που παρακολουθεί ερευνητικούς δημοσιογράφους και πολιτικούς αντιπάλους, φιμώνει κάθε κριτική διαστρεβλώνοντας την αλήθεια με ψέματα και προπαγάνδα και κάνει πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα, ή με μια προοδευτική κυβέρνηση που θα δώσει τέλος σε αυτή την εκτεταμένη διαφθορά και σήψη και θα θέσει ξανά στο επίκεντρο την κοινωνία και τις ανάγκες της, δίνοντας λύσεις στα προβλήματα που βιώνει η ελληνική κοινωνία.»


Μ. Κάτσης: Αρχιτέκτονας του σκανδάλου των παρακολουθήσεων είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης Μ. Κάτσης: Αρχιτέκτονας του σκανδάλου των παρακολουθήσεων είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Αυγούστου 06, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες