Συνεδριάζει την Τρίτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας

Συνεδριάζει την Τρίτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας


Σας καλούμε, σύμφωνα με το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ Α΄133/19.07.2018), στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ηγουμενίτσας στην οδό Σουλίου 3, δια ζώσης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για τις συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων, τις σχετικές Εγκυκλίους του ΥΠ.ΕΣ και τηρουμένων των μέτρων προστασίας που προβλέπονται προς αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων ημερησίας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τροποποίηση του παλαιού εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλης Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Ο.Τ. Γ75.

2ο ΘΕΜΑ: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τροποποίηση Σχεδίου Πόλεως στο Ο.Τ. 11 της Εγκεκριμένης Πολεοδομικής Μελέτης Αναθεώρησης του εγκεκριμένου σχεδίου οικισμού Γραικοχωρίου της 2ης Πολεοδομικής Ενότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

3ο ΘΕΜΑ: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη καταρχήν απόφασης για ανταλλαγή απαλλοτριωμένου εδαφοτεμαχίου ΑΔΜΗΕ ΑΕ με νέο εδαφοτεμάχιο ιδιοκτησίας Δήμου Ηγουμενίτσας για την εγκατάσταση πυλώνα υψηλής τάσης στο πλαίσιο έδρασης εναέριας διασυνδετικής Γραμμής Μεταφοράς 150 KV διπλού κυκλώματος βαρέος τύπου ΑΡΑΧΘΟΣ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ και συγκεκριμένα με το κύκλωμα Υ/Σ Πρέβεζας Ρ40-Υ/Σ Μούρτου Ρ30 στη θέση ΤΖΑΝΑ.

4ο ΘΕΜΑ: Απόφαση χορήγησης ή μη παράτασης ωραρίου μουσικής για το έτος 2022 έως τις 03:00π.μ. στο κατάστημα «ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ» με την επωνυμία «SUNSET», που βρίσκεται στην Κοινότητα Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Συνεδριάζει την Τρίτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει την Τρίτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Αυγούστου 06, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.