Με εξαιρετική επιτυχία και η φετινή διοργάνωση της "Λευκής Νύχτας" στην Παραμυθιά (+ΒΙΝΤΕΟ)

Με εξαιρετική επιτυχία και η φετινή διοργάνωση της "Λευκής Νύχτας" στην Παραμυθιά (+ΒΙΝΤΕΟ)


Με πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευή η Λευκή Νύχτα της Παραμυθιάς, που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Παραμυθιώτικα 2022”.

Επισκέπτες και κάτοικοι εκμεταλλεύτηκαν τις μεγάλες προσφορές των καταστημάτων και πλημμύρησαν την Κ. Καραμανλή αποδεικνύοντας πως η συλλογική προσπάθεια μπορεί να φέρει αποτελέσματα.

Παράλληλα μουσικά σχήματα έδωσαν την δική τους νότα με Κανταδόρους, Σαξοφωνίστες αλλά και Djs, ενώ το δικο τους χρώμα έδωσαν 2 εκθέσεις με αυτοκίνητα (κλασικά και βελτιωμένα)

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν το Σάββατο με έκθεση κλασικών αυτοκινήτων καθώς και με συναυλία των Χαγιάλ, το βράδυ στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στον πεζόδρομο.


Με εξαιρετική επιτυχία και η φετινή διοργάνωση της "Λευκής Νύχτας" στην Παραμυθιά (+ΒΙΝΤΕΟ) Με εξαιρετική επιτυχία και η φετινή διοργάνωση της "Λευκής Νύχτας" στην Παραμυθιά (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 07, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες