Τοποθετήθηκε η αναμνηστική επιγραφή για το παλιό Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Τοποθετήθηκε η αναμνηστική επιγραφή για το παλιό Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)


Ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνδρομή του Δήμου Ηγουμενίτσας σε μια πρωτοβουλία που ενισχύει το πολιτιστικό μας αποτύπωμα.
Πρόκειται για το αίτημα των αποφοίτων του Παλιού Γυμνάσιου Ηγουμενίτσας με σκοπό την τοποθέτηση της αναμνηστικής επιγραφής στο σημείο όπου βρίσκονταν το Γυμνάσιο, σε ανάμνηση όσων δίδαξαν και μαθήτευσαν σε αυτό: Ένα αίτημα που ψηφίσθηκε θετικά από το Δημοτικό μας Συμβούλιο, προκειμένου να γνωρίσουν οι νεότεροι, αλλά και οι επισκέπτες μας την ύπαρξη του εν λόγω σχολείου και να αναβιώσει ένα σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας της πόλης, καθότι στο σχολείο αυτό δίδαξαν διαχρονικά επιφανείς καθηγητές και μαθήτευσαν σημαίνοντα μέλη της τοπικής μας κοινωνίας και της αποδημίας μας.


Θέλω να συγχαρώ τον πρωτεργάτη αυτής της όμορφης ιδέας, τον κύριο Αναστάσιο Βασιάδη, αλλά και όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση όλου του εγχειρήματος.
Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε κάθε δράση που ξεδιπλώνει τον ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο του τόπου μας και ενισχύει την παιδεία μας.

Ιωάννης Λώλος
Δήμαρχος Ηγουμενίτσας

Τοποθετήθηκε η αναμνηστική επιγραφή για το παλιό Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Τοποθετήθηκε η αναμνηστική επιγραφή για το παλιό Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 07, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.