Ο Βασίλης Γιόγιακας για τις νέες προσλήψεις ιατρικού προσωπικού σε Φιλιάτες και Ηγουμενίτσα

Ο Βασίλης Γιόγιακας για τις νέες προσλήψεις ιατρικού προσωπικού σε Φιλιάτες και Ηγουμενίτσα


Με κρίσιμες ιατρικές ειδικότητες ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών καθώς και το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν 3 θέσεις ιατρών κλάδου ΕΣΥ αορίστου χρόνου - Διευθυντή Αναισθησιολογίας, Επιμελητή Α' Ακτινολογίας και Επιμελητή Α Νευρολογίας - στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, με την ηλεκτρονική υποβολή των σχετικών αιτήσεων να ξεκινά στο τέλος της εβδομάδας. Εγκρίθηκαν επίσης 2 θέσεις ιατρικού επικουρικού προσωπικού ειδικότητας Χειρουργού και Μικροβιολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών καθώς και μια επικουρική θέση Ιατρού Ορθοπεδικού στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας για τα επόμενα 3 χρόνια.

"Όι θέσεις αφορούν ειδικότητες γιατρών που είναι απολύτως αναγκαίες για τους πολίτες και τους επισκέπτες της Θεσπρωτίας. Εύχομαι και ελπίζω να υπάρξει η αναγκαία ανταπόκριση προκειμένου όλες οι θέσεις να καλυφθούν, που είναι και το μεγάλο ζήτημα σε παραμεθόριες και απομακρυσμένες περιοχές. Η προσπάθεια συνεχίζεται και σύντομα αναμένουμε νέα προκήρυξη θέσεων", δήλωσε ο Βασίλης Γιόγιακας.
Ο Βασίλης Γιόγιακας για τις νέες προσλήψεις ιατρικού προσωπικού σε Φιλιάτες και Ηγουμενίτσα Ο Βασίλης Γιόγιακας για τις νέες προσλήψεις ιατρικού προσωπικού σε Φιλιάτες και Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 09, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.