Ο γυμναστής Κώστας Τζίνης ενισχύει το τεχνικό επιτελείο του Θεσπρωτού

Ο γυμναστής Κώστας Τζίνης ενισχύει το τεχνικό επιτελείο του Θεσπρωτού


Η ΠΑΕ Θεσπρωτός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Τζίνη, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας με την ιδιότητα του γυμναστή.

Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Δ.Π.Θ. με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA B’ Έχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια “The FA Level 1 Introduction to talent” & “The FA Concussions” και διαθέτει πιστοποίηση από την αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Έχει θητεύσει ως γυμναστής σε αρκετές ομάδες Γ’ κατηγορίας και έχει ασχοληθεί με την αποκατάσταση αθλητών ποδοσφαίρου την προπονητική επιβάρυνση και φυσική κατάσταση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Είναι γνώστης των νέων τεχνολογιών (GPS, εφαρμογές Scouting κ.λπ.) και εκτός των άλλων έχει εργαστεί στο τμήμα scouting του Ατρόμητου ως scouter Β’ Γαλλίας και Β’ Ισπανίας καθώς και ως αναλυτής στην Δόξα Δράμας.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του.
Ο γυμναστής Κώστας Τζίνης ενισχύει το τεχνικό επιτελείο του Θεσπρωτού Ο γυμναστής Κώστας Τζίνης ενισχύει το τεχνικό επιτελείο του Θεσπρωτού Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 29, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.