Η Διεύθυνση Δασών Θεσπρωτίας για τις έγγραφες υποβληθείσες αντιρρήσεις για τους δασικούς χάρτες

Η Διεύθυνση Δασών Θεσπρωτίας για τις έγγραφες υποβληθείσες αντιρρήσεις για τους δασικούς χάρτες


Από τη Διεύθυνση Δασών Θεσπρωτίας ανακοινώνεται ότι:
Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων και αιτήσεων διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων κατά του περιεχομένου του αναρτημένου δασικού χάρτη του συνόλου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν παραληφθεί από την υπηρεσία μας σε έντυπη μορφή όλες οι υποβληθείσες, ηλεκτρονικά και εμπρόθεσμα, αντιρρήσεις και αιτήσεις διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων.
Σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 16 του ν. 3889/2010 και με την με αριθ. 22148/26-02-2021(ΑΔΑ: ΨΘΛ4ΟΡ1Γ-ΜΧ6) Απόφασή μας με θέμα ««Ανάρτηση δασικού χάρτη όλων των Τοπικών και Δημοτικών κοινοτήτων Δήμων Ηγουμενίτσας, Φιλιατών και Σουλίου Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας (συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής του Προκαποδιστριακού ΟΤΑ Ηγουμενίτσας) και πρόσκληση για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του» όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, είναι απαραίτητη η έντυπη αποστολή των αντιρρήσεων και των αιτημάτων διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων εντός 10 ημερών από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής τους, προκειμένου να ελεγχθούν και στη συνέχεια να διαβιβαστούν στις Επιτροπές Εξέτασης Αντιρρήσεων (ΕΠ.Ε.Α.).
Κατόπιν των ανωτέρω ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους που δεν έχουν υποβάλλει φυσικό φάκελο ότι θα πρέπει άμεσα να εκτυπώσουν και να υπογράψουν πρωτότυπα τις υποβληθείσες αντιρρήσεις τους και αιτήματα διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων και μαζί με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά να τα αποστείλουν σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται, υποχρεωτικά, το όνομα του ενδιαφερομένου και ο αριθμός πρωτοκόλλου της αντίρρησης/αίτησης διόρθωσης μέχρι τις 11 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη.
Η αποστολή μπορεί να γίνει είτε ταχυδρομικά είτε με εταιρεία ταχυμεταφορών ή και με αυτοπρόσωπη παρουσία στην έδρα της Διεύθυνσης Δασών Θεσπρωτίας .
Οι μεν αντιρρήσεις θα αποστέλλονται στο Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης του Δασικού Χάρτη (ΣΥΑΔΧ Θεσπρωτίας), με έδρα την Διεύθυνση Δασών Θεσπρωτίας, ταχυδρομική διεύθυνση: Παν. Τσαλδάρη 21, 46100 Ηγουμενίτσα, οι δε αιτήσεις διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων απευθείας στη Διεύθυνση Δασών Θεσπρωτίας, στην ίδια ταχυδρομική διεύθυνση.
Η Διεύθυνση Δασών Θεσπρωτίας για τις έγγραφες υποβληθείσες αντιρρήσεις για τους δασικούς χάρτες Η Διεύθυνση Δασών Θεσπρωτίας για τις έγγραφες υποβληθείσες αντιρρήσεις για τους δασικούς χάρτες Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 14, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.