Ενημέρωση για το SUPER RALLY 2023 στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας

Ενημέρωση για το SUPER RALLY 2023 στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει τις Επιχειρήσεις Τουρισμού και ιδιαίτερα διαμονής (Καταλύματα, Ξενοδοχεία, Κάμπινγκ) του Ν. Θεσπρωτίας, ότι σε συνέχεια της προσπάθειας που καταβλήθηκε την περίοδο 2020-2021 για την υλοποίηση της πανευρωπαϊκής συνάντησης μοτοσικλετιστών στο γεγονός SUPER RALLY 2021, αυτή η δράση δεν εγκαταλείφθηκε αλλά προγραμματίζεται να υλοποιηθεί το νέο έτος στις 24-28 Μαΐου 2023 και πάλι υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

Η Λέσχη HARLEY DAVIDSON CLUB HELLAS, ήδη κινητοποιείται πολύ δυναμικά στη οργάνωση και προβολή του event SUPER RALLY 2023 στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας, τόσο με συναντήσεις με τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς όσο και με την διανομή προωθητικού υλικού της Θεσπρωτίας στις εκδηλώσεις SUPER RALLY 2022 SWEDEN (01-05/06/2022) και το επόμενο διάστημα στο 24ο European Bike Week 06-11/09/2022 στην Αυστρία.

Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου θα υπάρξει δυναμική δραστηριοποίηση και θα πραγματοποιηθεί ημερίδα από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, σε συνεργασία με την Λέσχη HDCH, με στόχο την γνωστοποίηση της δράσης αλλά και την Πρόσκληση Συνεργασίας για την μίσθωση καταλυμάτων.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας θα ενημερώσει άμεσα και έγκαιρα μέσω εμαιλ και αναρτήσεων στην επίσημη ιστοσελίδα του και στην σελίδα του στο Fb και με δημοσιεύσεις στον τοπικό Τύπο για τις όποιες εξελίξεις αναφορικά με το event, αλλά και την διοργάνωση της ημερίδας για την οποία καλείσθε να προετοιμασθείτε ανάλογα ώστε να μην παρατηρηθούν οι καθυστερήσεις και δυστοκίες του παρελθόντος.

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι
Οι φορείς του τόπου μας έχουν ήδη δηλώσει και πάλι την έμπρακτη υποστήριξή τους για την φιλοξενία του event στην Θεσπρωτία.
“Ειδικών συνθηκών” επιτρέποντος, αυτή η διοργάνωση δεν θα πρέπει να χαθεί για το Νομό μας και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης πλέον για την ομαλή υλοποίηση αλλά και την αποδοτικότερη αξιοποίησή της προς όφελος του νομού μας εναπόκειται σε εσάς.
Ελπίζουμε στην πολύτιμη συνεργασία και συμμετοχή σας.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας


Ενημέρωση για το SUPER RALLY 2023 στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας Ενημέρωση για το SUPER RALLY 2023 στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.