Πώς να στοιχηματίσετε στις αγορές στοιχημάτων βόλεϊ

Πώς να στοιχηματίσετε στις αγορές στοιχημάτων βόλεϊ


Το βόλεϊ ξεχωρίζει για τη σημασία της κοινότητας. Αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι η ομαδική δουλειά.
Στο ποδόσφαιρο, ο Μέσι μπορεί να πιάσει την μπάλα πριν από τη μεσαία γραμμή και να σκοράρει. Στο μπάσκετ, ο ΛεΜπρόν μπορεί να χτυπήσει ένα καλάθι στο πλάι του γηπέδου.
Όμως στο βόλεϊ, τα πραγματικά αστέρια ξεχωρίζουν στον όμιλο. Το μεμονωμένο ταλέντο εξυπηρετεί την ομάδα 100%.
Υπό αυτή την έννοια, ένα θετικό σημείο του βόλεϊ είναι ότι ορισμένα παιχνίδια μπορούν να είναι προβλέψιμα. Κυρίως σε επιλογές.
Αυτή η λειτουργία συνδυάζεται πολύ καλά με τη χρήση στατιστικών. Γνωρίζοντας πώς να τα ερμηνεύσετε μπορεί να σας οδηγήσει σε πολλές επιτυχημένες υποθέσεις.
Να σημειωθεί ότι το βόλεϊ έχει αξία και στα live στοιχήματα που γίνονται στην Betshop. Αυτό το είδος στοιχήματος μπορεί να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα σε κοντινούς αγώνες.
Γραμμή χρήματος
Παράδειγμα αγοράς στο πολωνικό πρωτάθλημα
Αυτό είναι το πιο απλό στοίχημα που υπάρχει. Η εικασία σας θα είναι ποιος θα κερδίσει έναν αγώνα.
Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει ισοτιμία στο βόλεϊ. Για αυτό το λόγο δεν θα βρείτε την αγορά 1Χ2 στα bookmakers.
Ορίστε το μειονέκτημα
Στο βόλεϊ συνήθως υπάρχει μια πολύ αγαπημένη ομάδα, ειδικά σε διεθνείς αγώνες.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι πιθανότητες της Moneyline μπορεί να είναι χαμηλές. Το οποίο, για ορισμένους παίκτες, αποδεικνύεται ελκυστικό.
Μια εναλλακτική είναι να χρησιμοποιήσετε το Χάντικαπ!
Μπορείτε να εφαρμόσετε ένα χάντικαπ στο φαβορί για να αυξήσετε ελαφρώς τις αποδόσεις του και να κάνετε το στοίχημα πιο πολύτιμο.
Σύνολο πάρτι σετ
Το σύνολο των σετ είναι το βόλεϊ Over / Under. Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι το παιχνίδι θα πάει κάτω από 4,5 ή πάνω από 4,5, για παράδειγμα.
Σε αυτήν την περίπτωση, το ποντάρισμα σε αυτό σημαίνει ότι πιστεύετε ότι θα υπάρξει ένα επιπλέον σετ στο παιχνίδι. Λογότυπο: 5 σετ συνολικά, αντί για 4 ή
Σωστό σετ ή σκορ παιχνιδιού
Μπορείτε να προσπαθήσετε να μαντέψετε ποια θα είναι η σωστή βαθμολογία για κάθε σετ. Είναι αυτονόητο ότι η πρόκληση εδώ είναι μεγάλη.
Ακόμη και σε παιχνίδια με ένα σούπερ φαβορί στη μία πλευρά, είναι δύσκολο να προβλέψεις τον ακριβή αριθμό πόντων σε ένα σετ.
Όταν η αναμέτρηση «πιάνεται» και «ιδρώνει» δεν υπάρχουν καν δομές για τον παίκτη.
Περιθώριο νίκης σε 1 σετ
Όποτε η υπόθεση είναι να καθοριστεί μια διαφορά σημείων, θα είναι μια πολύπλοκη αγορά.
Κάτι που μπορεί να αξίζει τον κόπο αν οι πιθανότητες είναι στο ύψος της πρόκλησης. Με αυτή την έννοια λέμε ότι αυτή η αγορά μπορεί να έχει υψηλή αξία.
Αν ναι, τα καλά παιγμένα παιχνίδια μπορεί να είναι πλεονέκτημα για εσάς. Συνήθως έχουν χαμηλό περιθώριο κουκκίδας.

Νικητής κάθε σετ
Αντί να στοιχηματίζετε στον νικητή ολόκληρου του αγώνα, μπορείτε να στοιχηματίσετε μόνο στο ποιος θα κερδίσει κάθε σετ. Είναι επιλογή όταν έχουμε 2 πολύ δυνατές ομάδες.
Σετ με το ίδιο σύνολο
Δεν είναι ασυνήθιστο να συμβαίνει αυτό στο βόλεϊ: 2 σετ έχουν το ίδιο σύνολο πόντων. Παρεμπιπτόντως, αυτή είναι μια έκδοση της αγοράς συνολικών πόντων.
Καθώς είναι ένα λιγότερο συνηθισμένο γεγονός στον αθλητισμό, οι στοιχηματιστές είναι πιθανό να βάζουν ενδιαφέρουσες αποδόσεις σε αυτήν την αγορά.
Είναι μια ευκαιρία για εσάς να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε αν αυτές οι πιθανότητες ταιριάζουν με τις πραγματικές πιθανότητες.

Διαδοχικά σετ κερδισμένα από μία ομάδα
Εδώ μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι η ομάδα Α ή η ομάδα Β θα κερδίσει 2 συνεχόμενα σετ ή λιγότερα. Μια απλή και μάλιστα σχετικά «εύκολη» αγορά.
Εδώ ισχύει η προϋπόθεση της εστίασης σε ένα παιχνίδι με πολύ διαφορετικές ομάδες.
Η ομάδα κερδίζει το παιχνίδι λόγω ενός μειονεκτήματος
Σε αυτήν την αγορά, στοιχηματίζετε ότι μια ομάδα κερδίζει τον αγώνα αφού αρχίσει να χάνει τον αγώνα. Βασικά ποντάρει στο turn.
Αυτή η στροφή μπορεί να χάσει 1 ή 2 σετ. Αν είναι 2 σετ, οι πιθανότητες θα είναι μεγαλύτερες.
Νικητής του διαγωνισμού
Μετά τη Moneyline, αυτή είναι ίσως η πιο κοινή αγορά για το βόλεϊ.
Επιλέξτε ένα τουρνουά και μια από τις ομάδες του και στοιχηματίστε ότι θα κερδίσει.
Πώς να στοιχηματίσετε στις αγορές στοιχημάτων βόλεϊ Πώς να στοιχηματίσετε στις αγορές στοιχημάτων βόλεϊ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.