Πρόσκληση της Περιφέρειας για Ειδικές Προωθητικές Εκδηλώσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό

Πρόσκληση της Περιφέρειας για Ειδικές Προωθητικές Εκδηλώσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό


Η Περιφέρεια Ηπείρου, στο πλαίσιο του Έργου: «Δικτύωση και Προβολή του Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου», θα οργανώσει 7 ειδικές προωθητικές εκδηλώσεις/ παρουσιάσεις, με συναντήσεις B2B, ανάμεσα σε ξενοδόχους και επιχειρήσεις του τουρισμού από την Ήπειρο και πράκτορες στις πόλεις των εκδηλώσεων.

Οι πόλεις στις οποίες θα οργανωθούν οι ειδικές εκδηλώσεις προώθησης του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου και θα διεξαχθούν οι συναντήσεις B2B, είναι οι εξής:
Σόφια: 20/10/2022
Άμστερνταμ: Νοέμβριος 2022
Ηράκλειο: Ιανουάριος 2023
Λάρισα: Φεβρουάριος 2023
Τελ Αβίβ: Απρίλιος 2023
Πάτρα: Μάιος 2023
Αθήνα: Σεπτέμβριος 2023

Μέσω των Ειδικών Προωθητικών Εκδηλώσεων, η Περιφέρεια στοχεύει να ενισχύσει τον προορισμό «Ήπειρος» στις συγκεκριμένες αγορές-στόχους.
Έναν μήνα πριν από κάθε εκδήλωση, θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση με την ακριβή ημερομηνία και τον τόπο διοργάνωσής της για να συμπληρωθεί από τους ενδιαφερόμενους η απαιτούμενη φόρμα συμμετοχής.
Πρόσκληση της Περιφέρειας για Ειδικές Προωθητικές Εκδηλώσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό Πρόσκληση της Περιφέρειας για Ειδικές Προωθητικές Εκδηλώσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες