Μήνυμα Μ. Κάτση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Μήνυμα Μ. Κάτση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς


«Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά γεμάτη προσδοκίες αλλά και προκλήσεις για τους μαθητές, τους γονείς, και τους εκπαιδευτικούς. Το δημιουργικό ταξίδι της γνώσης, παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που καλούνται να διαχειριστούν οι περισσότερες οικογένειες, αποτελεί το όχημα για την οικοδόμηση του αύριο.

Η Πολιτεία έχει χρέος να σκύψει πάνω στα εντεινόμενα προβλήματα που δυσχεραίνουν την ομαλή λειτουργία των σχολείων μας, ώστε να εξασφαλίσει τουλάχιστον τα βασικά. Την επάρκεια δηλαδή σε εκπαιδευτικό προσωπικό, την εύκολη πρόσβαση όλων των μαθητών στα σχολεία, την απρόσκοπτη θέρμανση των κτηριακών υποδομών, την υγειονομική ασφάλεια μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας, και την καθαριότητα των σχολικών μονάδων.

Από την πλευρά μας, παραμένουμε δίπλα στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα, προτείνοντας λύσεις όπου απαιτούνται, αλλά και σχεδιάζοντας την ισχυρή Δημόσια Παιδεία της επόμενης μέρας, η οποία οφείλει να παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά ώστε να έχουν τα εφόδια για μια καλύτερη ζωή.

Εύχομαι από καρδιάς, καλή σχολική χρονιά σε όλες και όλους, με υγεία, δύναμη και χαμόγελα!»
Μήνυμα Μ. Κάτση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς Μήνυμα Μ. Κάτση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.