Ο Αντιδήμαρχος Εμπορίου του Δήμου Σουλίου απαντά στον πρόεδρο της Γλυκής για την εμποροπανήγυρη

Ο Αντιδήμαρχος Εμπορίου του Δήμου Σουλίου απαντά στον πρόεδρο της Γλυκής για την εμποροπανήγυρη


Σέ απάντηση προς τον πρόεδρο της Γλυκής, και για την σωστή ενημέρωση των συμπολιτών μας σχετικά με τον ορισμό της επιτροπής στο πανηγύρι τής Γλυκής, ωφείλω να ενημερώσω τούς πολίτες του Δήμου (γιατί ό πρόεδρος της κοινότητας οφείλει να γνωρίζει) πως η επιτροπή ορίζεται και ψηφίζεται απ’ το δημοτικό συμβούλιο και όχι από τον εκάστοτε αντιδήμαρχο.
Και ο ορισμός της συγκεκριμένης επιτροπής έγινε με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, στην συνεδρίαση πού πραγματοποιήθηκε στις 25/7/22.
Και στο οποίο είχα ζητήσει απ' όλους τους δημοτικούς συμβούλους ότι οποίος επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει στην επιτροπή, καθώς ή κανονιστική τής εμποροπανήγυρης λέει ξεκάθαρα ότι αυτή θ αποτελείτε από δημοτικούς συμβούλους. Οπότε προχωρήσαμε στον ορισμό τριών δημοτικών συμβούλων.
Όλα αυτά που ανέφερα ο πρόεδρος της Γλυκής όφειλε να τα γνωρίζει καθώς έπρεπε να είναι παρόν σ΄ ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορούσε την κοινότητα της οποίας είναι πρόεδρος.
Αντίθετα για άγνωστου λόγους ό πρόεδρος ήταν ΑΠΩΝ, από εκείνο το δημοτικό συμβούλιο, το οποίο αξίζει να σημειωθεί πως πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη).
Κι επειδή σέβομαι τούς κατοίκους όχι μόνο τής Γλυκής αλλά όλου του Δήμου, αισθάνθηκα την ανάγκη να απαντήσω απευθυνόμενος κυρίως προς αυτούς για την πλήρη και λεπτομερείς καταγραφή των γεγονότων έτσι όπως πραγματικά έγιναν.
Όσον αφορά τον ορισμό τού προέδρου της Κοινότητας Παραμυθιάς στην εμποροπανήγυρη του Λαμποβου, έγινε κι αυτός με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, και για λόγους οι οποίοι εξηγήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο της 12/9/22.
Κύριε πρόεδρε τής κοινότητας Γλυκής είμαι εδώ για να απαντώ σε όλα σας τα ερωτήματα και να υλοποιώ τα αιτήματα σας, θεωρώ όμως πώς ο καταλληλότερος χώρος αυτών των συζητήσεων είναι τα δημοτικά συμβούλια και οι άμεσες συναντήσεις.

Με εκτίμηση
ΝΤΑΓΚΑΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ
Αρμόδιος αντιδήμαρχος Εμπορίου
Ο Αντιδήμαρχος Εμπορίου του Δήμου Σουλίου απαντά στον πρόεδρο της Γλυκής για την εμποροπανήγυρη Ο Αντιδήμαρχος Εμπορίου του Δήμου Σουλίου απαντά στον πρόεδρο της Γλυκής για την εμποροπανήγυρη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.