Η επιλεκτική ευαισθησία του Αντιδημάρχου

Η επιλεκτική ευαισθησία του Αντιδημάρχου


Τα προηγούμενα χρόνια, κοινή διαπίστωση, πως στο Δήμο Ηγουμενίτσας είχε μπει μια τάξη στην άναρχη αφισοκόλληση.

Η αποφασιστικότητα της Δημοτικής Αρχής να πατάξει το φαινόμενο, ψηφίζοντας μάλιστα και κανονισμό για την υπαίθρια διαφήμιση, η ίση αντιμετώπιση και η μηδενική ανοχή, είχε γίνει σεβαστή από τους επαγγελματίες και από τους Συλλόγους.

Δυστυχώς, τον τελευταίο χρόνο η κατάσταση έχει ξεφύγει και πάλι από κάθε έλεγχο.


Μια βόλτα σήμερα στην πόλη της Ηγουμενίτσας αλλά και στον υπόλοιπο Δήμο, είναι αρκετή για να διαπιστώσετε πως το φαινόμενο τείνει να λάβει και πάλι ανεξέλεγκτες διαστάσεις.



Ειδικά αυτές τις ημέρες η Ηγουμενίτσα, είναι γεμάτη από κόκκινες αφίσες, πολιτικού κόμματος (ακόμα και έξω από το κτήριο του δημαρχείου) για εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ.

Μια βόλτα λίγο παρά έξω και θα δούμε τις κολώνες οδοφωτισμού, καλυμμένες με αφίσες που διαφημίζουν πανηγύρια και "πολιτιστικές" εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι.

Και όμως, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Γκίκας, ενοχλήθηκε από 6 αφίσες που διαφήμιζαν τις παιδικές ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΑΕΝΣ, απαιτώντας πρωί πρωί της Δευτέρας την απομάκρυνσή τους, απειλώντας πως θα μαζευτούν από την υπηρεσία καθαριότητας και πως θα επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Καταρχήν κ. Αντιδήμαρχε κακώς προειδοποιήσατε την υπάλληλο της ΑΕΝΣ. Έπρεπε, όπως είστε άλλωστε υποχρεωμένος, να απομακρύνετε τις αφίσες και να επιβάλετε το πρόστιμο που προβλέπει ο κανονισμός, που εσείς ψηφίσατε.

Επίσης, περιμένουμε να μας κοινοποιήσετε τα πρόστιμα που έχετε επιβάλει για τις παράνομες αφισοκολλήσεις το τελευταίο χρόνο και να μας απαντήσετε γιατί παραμένουν κρεμασμένες αφίσες για εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί πριν από 2 και πλέον μήνες.

Καλή και ζητούμενη η ευαισθησία, αλλά όταν αυτή γίνεται επιλεκτικά, προβληματίζει για τους πραγματικούς σκοπούς της.
Η επιλεκτική ευαισθησία του Αντιδημάρχου Η επιλεκτική ευαισθησία του Αντιδημάρχου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.