Β’ φάση εγγραφών στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας

Β’ φάση εγγραφών στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας


Ξεκίνησε η Β' φάση ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφών και μετεγγραφών για το σχολικό έτος 2022-2023 για ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.
Προθεσμία εγγραφών: από Πέμπτη 01.09.2022 έως και Τρίτη 06.09.2022

Για το Εσπερινό ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας, που για πρώτη φορά θα λειτουργήσει στο νομό μας κατά το τρέχον σχολικό έτος, οι εγγραφές αφορούν τη φοίτηση στην Α’ τάξη και τους ακόλουθους εγκεκριμένους τομείς στη Β’ τάξη:
1. Διοίκησης και Οικονομίας
2. Δομικών Έργων, Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού
3. Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων
4. Υγείας - Πρόνοιας - Ευεξίας

Το νεοϊδρυθέν σχολείο έρχεται να καλύψει ένα κενό που υπήρχε στο νομό μας και να ικανοποιήσει ένα αίτημα πολλών ετών από ενήλικες κυρίως εργαζόμενους συμπολίτες μας, οι οποίοι λόγω επαγγελματικών ή οικογενειακών και προσωπικών ζητημάτων δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τη φοίτησή τους ή επιθυμούν την απόκτηση δεύτερου τίτλου.

Με τη φοίτηση στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. προσφέρεται η δυνατότητα:
· απόκτησης απολυτηρίου Λυκείου, ισότιμου και ισοδύναμου με το αντίστοιχο του Γενικού Λυκείου,
· απόκτησης πτυχίου ειδικότητας με αναγνωρισμένα προσόντα και επαγγελματικά δικαιώματα.
· συνέχισης των σπουδών τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων,
· παρακολούθησης τάξης μαθητείας, αποκτώντας πτυχίο επιπέδου 5, άδεια άσκησης επαγγέλματος χωρίς προϋπηρεσία, και εργασιακή εμπειρία με αποδοχές, ενισχύοντας τα επαγγελματικά τους προσόντα και τη θέση τους στην αγορά εργασίας.

Η ηλεκτρονική εγγραφή πραγματοποιείται στην πλατφόρμα με τη χρήση κωδικών taxisnet στη διεύθυνση https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, και για την οριστικοποίησή της απαιτούνται η προσκόμιση της υποβληθείσας αίτησης, τίτλος σπουδών, φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, ενώ για τους ανήλικους μαθητές πρέπει να αποδεικνύεται η ύπαρξη εξαρτημένης σχέσης εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε με τον Διευθυντή του Εσπερινού ΕΠΑΛ κ. Κοσιώρη Ευάγγελο στο τηλέφωνο 6972729598 και e-mail evaggeloskosi57@gmail.com, είτε με τον Υπεύθυνο Επαγγελματικού Προσανατολισμού Θεσπρωτίας κ. Παπαδόπουλο Παναγιώτη στο 2665023777 και e-mail kesyppapadopoulos@gmail.com.

Ο Διευθυντής Εσπερινού ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας
Κοσιώρης Ευάγγελος
Ηλεκτρονικός-ΠΕ84









Β’ φάση εγγραφών στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας Β’ φάση εγγραφών στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 01, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.