Μεγάλη διάκριση για τη ΔΩΔΩΝΗ στα Great Taste Awards 2022

Μεγάλη διάκριση για τη ΔΩΔΩΝΗ στα Great Taste Awards 20227 χρυσά αστέρια απέσπασε συνολικά η ΔΩΔΩΝΗ για τα εξαίρετα προϊόντα της στα φετινά Great Taste Awards, το μεγαλύτερο διαγωνισμό γευσιγνωσίας με εκατοντάδες συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

Εστιάζοντας σταθερά στην παραγωγή προϊόντων που ξεχωρίζουν για τη μοναδική τους γεύση, τη Γεύση του Καλού, η ΔΩΔΩΝΗ διακρίθηκε για ακόμα μία χρονιά, αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές για την έμφαση που δίνει στη δημιουργία προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία βραβεύτηκε με 1 χρυσό αστέρι για τις τρεις γεύσεις των νέων σνακ ΔΩΔΩΝΗ Heavenly Cheese Thins (Φέτα-Ντομάτα-Ρίγανη, Φέτα-Καυτερή Πιπεριά, Χαλλούμι-Καραμελωμένο Κρεμμύδι), για τη διεθνώς αναγνωρισμένη και πολυβραβευμένη Φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ, για το Χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ, για το Κατσικίσιο τυρί ΔΩΔΩΝΗ και για την Κεφαλογραβιέρα ΔΩΔΩΝΗ.

Σημειώνεται πως τα τελευταία 9 χρόνια, η ΔΩΔΩΝΗ έχει λάβει πάνω από 50 βραβεία και διακρίσεις τόσο σε ελληνικούς όσο και σε διεθνείς θεσμούς, οι οποίοι αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν την υψηλή ποιότητα και την εξαίρετη γεύση.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Γιώργος Αυγερίκος δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη διάκριση αυτή από μία τόσο σημαντική διοργάνωση, όπως τα Great Taste Awards. Στη ΔΩΔΩΝΗ αφουγκραζόμαστε σταθερά τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των σύγχρονων καταναλωτών και έτσι, έχουμε καταφέρει να τους προσφέρουμε πολλές επιλογές αγνών γαλακτοκομικών και μη προϊόντων, που συνδυάζουν την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και καινοτομίας.».
Μεγάλη διάκριση για τη ΔΩΔΩΝΗ στα Great Taste Awards 2022 Μεγάλη διάκριση για τη ΔΩΔΩΝΗ στα Great Taste Awards 2022 Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 01, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες