Σύλληψη 33χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Σύλληψη 33χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες εχτές, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό, ενώ σε έτερο ταξιδιωτικό έγγραφο στερούταν σφραγίδα και θεώρηση εισόδου σε έδαφος SCHENGEN. Σε περαιτέρω έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι για τον 33χρονο υπήρχε καταχώρηση εις βάρος του με το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.