Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ | Του Βαγγέλη Χαλμαντζή

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ | Του Βαγγέλη Χαλμαντζή


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, λίγες μέρες πριν του εορτασμούς του ΟΧΙ , ο ΟΛΗΓ αναθέτει σε εργολάβο το κλάδεμα, το κόψιμο, τον καθαρισμό και τον καλλωπισμό των χόρτων, των θάμνων και των δένδρων του παραλιακού μετώπου της Πόλης μας.
Σήμερα 21 Οκτωβρίου, με ικανοποίηση διαπίστωσα ότι ένα συνεργείο είχε ξεκινήσει τις εργασίες ξεκινώντας από τον νότιο τμήμα και είχε φτάσει σχεδόν στο τέρμα του βορείου τμήματος.
Οι φωτογραφίες όμως που βλέπετε μπορεί να δείχνουν ότι σε γενικές γραμμές έγινε καθαρισμός, σε επιμέρους όμως σημεία υπήρξε πλημμελές ενδιαφέρον.


Ο κισσός μέχρι τον Μάρτιο που θα ξαναμπεί συνεργείο καθαρισμού ( αν πληρώσει ο Γκριμάλντι), θα σκεπάσει το μισό ΠΑΝΘΕΟΝ, τριανταφυλλιά δεν θα υπάρχει και οι αγριοσυκιές θα γίνουν ενάμισι μέτρο.
Πήγα βρήκα το συνεργείο, αναζήτησα το αφεντικό αλλά ήταν απών , κατάφερα όμως να συνεννοηθώ (ένεκα αλλοδαποί) με τους εργάτες , τους επεσήμανα τα προβληματικά σημεία και μου υποσχέθηκαν ότι θα τα διορθώσουν.


Απόψε ήταν όπως τα άφησαν το πρωί.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιος υπάλληλος θα υπογράψει ότι έγινε ‘’ καλή εργασία ΄΄ και παραλαβή του έργου , ο εργολάβος θα εισπράξει το τίμημα και …………………………….
Βαγγέλης Χαλμαντζής
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ | Του Βαγγέλη Χαλμαντζή Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ | Του Βαγγέλη Χαλμαντζή Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.