Σημαντική συνεργασία των ακαδημιών της ΑΕΝΣ με το κέντρο θεραπειών "Κιβωτός Εξέλιξης"

Σημαντική συνεργασία των ακαδημιών της ΑΕΝΣ με το κέντρο θεραπειών "Κιβωτός Εξέλιξης"


Στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας μας και ενημέρωσης του κοινού, οι ακαδημίες ποδοσφαίρου Νέας Σελεύκειας ανακοινώνουν την ειδική συνεργασία με το κέντρο θεραπειών και Νευροεξελικτικής αγωγής Κιβωτός εξέλιξης. 
Το κέντρο με μια σειρά από ειδικούς επιστήμονες (Παιδοψυχίατρο, Φυσίατρο, Παιδοψυχολόγο, Οπτομέτρη, Λογοθεραπευτή, Φυσικοθεραπευτή κτλ) από εδώ και στο εξής θα αναλάβει την ενίσχυση των παιδιών, γονέων και φροντιστών της ακαδημίας μας.
Η γνωριμία της συνεργασίας μας με το κοινό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 18:30 στο Πάνθεον, όπου ο επιστημονικός υπευθυνος του κέντρου Μώκας Αναστάσιος Λογοθεραπευτής NDT SI, Ειδικός Παιδαγωγός MSc, θα λύσει τις απορίες μας για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην μάθηση, αλλά επίσης θα μιλήσουμε για τον συμβουλευτικό χαρακτήρα που θα διαδραματίσει το κέντρο με τις ακαδημίες μας.
Σημαντική συνεργασία των ακαδημιών της ΑΕΝΣ με το κέντρο θεραπειών "Κιβωτός Εξέλιξης" Σημαντική συνεργασία των ακαδημιών της ΑΕΝΣ με το κέντρο θεραπειών "Κιβωτός Εξέλιξης" Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.