Επίθεση Γόγολου σε Λώλο με φόντο τις πρόσφατες πλημμύρες

Επίθεση Γόγολου σε Λώλο με φόντο τις πρόσφατες πλημμύρες 


Μετά την χθεσινή βροχόπτωση, μια προγραμματισμένη όπως βλέπαμε στα δελτία καιρού τις προηγούμενες ημέρες ….αλλά όπως φαίνεται εσείς δεν παρακολουθείτε δελτία καιρού.
Έχουμε μπει στην εποχή του φθινοπώρου εδώ και σαράντα και πλέον ημέρες.
Η έντονη βροχόπτωση ανέδειξε για ακόμη μια φορά την αδυναμία της Δημοτικής Αρχής οκτώ χρόνια τώρα, να μην έχετε προγραμματισμό για την έγκαιρη καθαριότητα των φρεατίων και την έλλειψη υποδομών.
Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα…..
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν τα Σύβοτα αλλά και το 2Ο Γενικό Λύκειο της Ηγουμενίτσας.
Αυτά που βλέπαμε στην τηλεόραση σε πολλές πόλης ανά την Ελλάδα το ζούμε στην Ηγουμενίτσα του Λώλου, να τρέχουν να γλιτώσουν τα παιδιά να μην χτυπήσουν από τα κομμάτια της οροφής που έπεφτε. Πλημμύρησε ο εσωτερικός χώρος του σχολείου με αποτέλεσμα η διεύθυνση του σχολείου να σταματήσει την λειτουργιά του.
Σε ενημέρωση που είχα και σε ανακοινώσεις των μαθητών οι οχλήσεις προς τον Δήμαρχο ήταν πολλές και αυτός…. το χαβά του.
Καταλάβατε κύριε Δήμαρχε γιατί δεν ψηφίζω την κατανομή των χρημάτων στις σχολικές επιτροπές, γιατί πλέον δεν σας εμπιστεύομαι …. Και δυστυχώς για άλλη μια φορά δικαιώνομαι .
Και ξέρεις κάτι, κύριε Δήμαρχε, δεν επιδιώκω πολιτικά οφέλη με τη δικαίωση μου ΑΛΛΑ επιδιώκω τις άμεσες λύσεις πριν είναι αργά για τους συμπολίτες μας.
Αυτή είναι η αξία της ζωής και της ενασχόλησης μου με τα κοινά.
Εσείς βέβαια έχετε διαφορετική προσέγγιση η οποία είναι να εισπράττεται τους καρπούς της εξουσίας.
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι…
Σας καλώ να ασχοληθείτε και να ασκήσετε τα καθήκοντα σας ως πρώτος πολίτης αυτής της πόλης…. μέχρι τον Οκτώβριο του 2023 οπού και θα σας κρίνουν οι συμπολίτες μας …
Το αποτέλεσμα είναι είδη γνωστό για εσάς, δεν θα είναι έκπληξη…
Επίθεση Γόγολου σε Λώλο με φόντο τις πρόσφατες πλημμύρες Επίθεση Γόγολου σε Λώλο με φόντο τις πρόσφατες πλημμύρες Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 13, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.