Εγκαινιάστηκε η δανειστική βιβλιοθήκη Ελευθερίου (+ΦΩΤΟ)

Εγκαινιάστηκε η δανειστική βιβλιοθήκη Ελευθερίου (+ΦΩΤΟ)


Η Δανειστική βιβλιοθήκη Ελευθερίου είναι πλέον γεγονός και είναι ανοιχτή για όλους!!! 
Είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους πάντες και δίνοντας τα φώτα της σε νέους και μεγάλους! 
Από σήμερα και στο εξής, το χωριό μας είναι ακόμη πιο πλούσιο, χάρη σε μια ιδέα που βρήκε ανταπόκριση και πολύτιμη στήριξη από ανθρώπους, που χρόνια τώρα σέβονται και στηρίζουν το χωριό μας. 
Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους πίστεψαν και στήριξαν το όραμα μας.
Τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λωλο που είναι δίπλα, με αγάπη για το χωριό μας και εξαρχής στάθηκε αρωγός της προσπάθειας, παρέχοντας έμπρακτη υλικοτεχνική βοήθεια για τις επισκευές και τα κατασκευαστικά αυτού του χώρου, όπως επίσης και πολύτιμη βοήθεια για το στήσιμο της εκδήλωσης και γενικότερα έργα που ομορφαίνουν το χωριό μας και διευκολύνουν την καθημερινότητα των συγχωριανών. 
Επίσης, την Περιφέρεια Ηπείρου για όλη την μέχρι τώρα συνδρομή και στήριξη και κυρίως τον Θανάση Αηδονη για τη λήψη της εξαίρετης αυτής πρωτοβουλία και για την οικονομική ενίσχυση και ανάδειξη του χώρου. 
Νιώθω υπερήφανος για τους συγχωριανούς μου, που αγαπούν αληθινά το Ελευθέρι μας, το τόπο μας και θέλω να ευχαριστήσω για την οικονομική στήριξη έναν - έναν ξεχωριστά τους.. 
Μιχάλη Χριστοδούλου. Ιωάννη Μπόμπη. Σωτήρη χήρα. Μάρκο Θάνο. Βαρβάρα και Αλέξανδρο Κυριάκη. Θωμά, Σπύρο και Παύλο Σταμάτη. Σταύρο Μπότσιο. Θεοφάνη Νάστα. Απόστολο Αποστόλου. Δέσποινα Κασκάνη. 
Χωρίς βεβαια να ξεχνάω τους εθελοντές μας ,τους αφανής ήρωες και κυρίως την κα Μητρου Σταματια για τις ατέλειωτες ώρες που χρειάστηκαν για την βιβλιοθέτηση και την κα Χρηστου Ανδρομαχη για την επίβλεψη και καθαριότητα του χώρου.
Επίσης τον πολιτιστικό σύλλογο Ελευθερίου και τον Σύλλογο Γυναικών Σελλιμές που στηρίζουν διαρκώς το χωριό μας και προβάλλουν και συντηρούν τα ήθη και τα έθιμά μας.
Εύχομαι σε όλους υγεία, χαρά, δημιουργία με αγάπη για τον τόπο και τον συνάνθρωπο μας.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Ελευθερίου
Δημήτριος Λιοπιάρης








Εγκαινιάστηκε η δανειστική βιβλιοθήκη Ελευθερίου (+ΦΩΤΟ) Εγκαινιάστηκε η δανειστική βιβλιοθήκη Ελευθερίου (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 29, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.