Εκπαιδευτικοί από το "Erasmus" στο Λάμποβο

Εκπαιδευτικοί από το "Erasmus" στο Λάμποβο


Σήμερα είχαμε την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενούμε στο παζάρι μας εκπαιδευτικούς από πολλές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και από την γειτονική μας χώρα την Τουρκία . 
Μέσα από την δράση αυτή μπορέσαμε να παρουσιάσουμε το "Λάμποβο" σε άτομα από το εξωτερικό με κύριο στόχο την τουριστική προβολή της εμποροπανήγυρης αλλά και της ευρύτερης περιοχής αφού δόθηκαν στους εκπαιδευτικούς του προγράμματος "Erasmus" ενημερωτικά φυλλάδια στα αγγλικά για τον Δήμο μας. Μέσα από τέτοιες δράσεις έχουμε την ευκαιρία ως Δήμος να προωθήσουμε τον τόπο μας αλλά και ως άνθρωποι να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας σε νέες κουλτούρες που μας φέρνουν οι εκπαιδευτικοί του εκάστοτε προγράμματος όπως για παράδειγμα το "Erasmus".
Τέλος, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου κ. Μαρίνα Μπέση και την Αναπληρώτρια Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Θεσπρωτίας κ. Συλβάνα Κούρτη που τις ευχαριστώ θερμά για την παραπάνω δράση και για την έμπρακτη στήριξή τους προς τον Δήμο μας.

Γιάννης Καραγιάννης
Δήμαρχος Σουλίου
Εκπαιδευτικοί από το "Erasmus" στο Λάμποβο Εκπαιδευτικοί από το "Erasmus" στο Λάμποβο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 10, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.