Την Κυριακή τα εγκαίνια της 30ής Έκθεσης της Φλόγας στο Πάνθεον Ηγουμενίτσας

Την Κυριακή τα εγκαίνια της 30ής Έκθεσης της Φλόγας στο Πάνθεον Ηγουμενίτσας



Για 30ή συνεχόμενη χρονιά στην Ήπειρο (Ηγουμενίτσα) τα μετάξια, οι βελόνες και οι χρυσοκλωστές δίνουν τη μάχη τους στον αγώνα του παιδιού κατά του καρκίνου.
Οι γυναίκες της ΦΛΟΓΑΣ Ηπείρου, βελονιά τη βελονιά, εκατοντάδες, χιλιάδες, εκατομμύρια βελονιές τις έκαναν πολύτιμα κεντήματα, έργα τέχνης ανεκτίμητης αξίας.
Στην Ετήσια Έκθεση Χειροτεχνημάτων Ηγουμενίτσας με κάθε αγορά σας συμβάλλετε και εσείς στη λειτουργία του "Σπιτιού των παιδιών της ΦΛΟΓΑΣ" που βρίσκεται στην Αθήνα και στο οποίο φιλοξενούνται οικογένειες από όλη την Ελλάδα για όσο διάστημα τα παιδιά υποβάλλονται σε θεραπεία στα Ογκολογικά Τμήματα των Παιδιατρικών Νοσοκομείων της Αθήνας.
Στην Έκθεση εκτός από τα κεντήματα θα βρείτε και πολλά άλλα είδη, όπως παραδοσιακά προϊόντα, χειροποίητα δώρα που κατασκευάζουν τα μέλη του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας "ΡΕΝΑ ΚΩΤΣΙΟΥ", μαθητές σχολείων και ευαισθητοποιημένοι φίλοι της ΦΛΟΓΑΣ.
Από τις 27 Νοεμβρίου έως και τις 4 Δεκεμβρίου θα μας βρείτε στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ηγουμενίτσας "ΠΑΝΘΕΟΝ".
Πληροφορίες στα τηλ. 2665023280-27280
Γρηγορίου Λαμπράκη 6, Ηγουμενίτσα

Εκπρόσωπος ΦΛΟΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ,
Ελευθερία Κώτσιου
Την Κυριακή τα εγκαίνια της 30ής Έκθεσης της Φλόγας στο Πάνθεον Ηγουμενίτσας Την Κυριακή τα εγκαίνια της 30ής Έκθεσης της Φλόγας στο Πάνθεον Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.