Διάκριση για σπουδάστρια του Θεσπρωτικού Ωδείου Ηγουμενίτσας στο Μέγαρο Μουσικής

Διάκριση για σπουδάστρια του Θεσπρωτικού Ωδείου Ηγουμενίτσας στο Μέγαρο Μουσικής


Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Βραβεία Δημήτρης Μητρόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 στην αίθουσα Μουσικής Βιβλιοθήκης "Ο Σύλλογος φίλων της Μουσικής".

Δύο από τους σπουδαστές προετοιμάστηκαν και εκπροσώπησαν το Θεσπρωτικό Ωδείο Ηγουμενίτσας στην τάξη του πιάνου με την καθηγήτρια και Διευθύντρια του Ωδείου Νικόλ-Μπεριάνα Μυσκέτα.

Μία από τις μαθήτριες Ντρίτσου Βαρβάρα έλαβε το Γ ‘ Βραβείο –Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία του πιάνου και η Λέκκα Αντωνία μάγεψε το κοινό και την επιτροπή από την σκηνική της παρουσία και ερμηνεία της, επίσης στο πιάνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο ο νομός Θεσπρωτίας διακρίθηκε από τις συμμετοχές που πήραν μέρος στο Φεστιβάλ δεδομένου ότι οι υποψήφιοι και οι εκπρόσωποι τους ήταν από την Αθήνα.

Στο νομό μας δεν είχε λάβει κανείς μέχρι στιγμής μέρος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, κάτι το οποίο διαφημίζει την πόλη μας και την ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά, σε πολιτιστικό επίπεδο.

Το φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με τις χορωδίες να εντυπωσιάζουν με την άρτια φωνητική τους τοποθέτηση, τη σκηνική παρουσία και βεβαίως στις ερμηνευτικές τους δυνατότητες.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.