Ο Δημήτρης Σκεύης για την ανακοίνωση του δήμου Φιλιατών

Ο Δημήτρης Σκεύης για την ανακοίνωση του δήμου Φιλιατών


Πήγε να μας βάλει τα γυαλιά και μας έβγαλε τα μάτια, με την ανακοίνωση του, ο δοκησίσοφος συντάκτης της ανακοίνωσης του Δήμου Φιλιατών.
Σημασία βέβαια έχει, όχι το ποιος γράφει , αλλά το ποιος υπογράφει ένα κείμενο. Αλλά και σε αυτό το σημείο υπάρχει "ομίχλη".
Η ανακοίνωση εμφανίζεται στο διαδίκτυο με
δύο διαφορετικές υπογραφές.
Κάποτε άκουσα έναν δικηγόρο να λέει: Άλλο η αλήθεια, άλλο τι γράφει το κατηγορητήριο, άλλο η υπερασπιστική γραμμή, άλλο οι εντυπώσεις που πρέπει να σχηματιστούν.
Προσπαθοντας λοιπόν ο συντάκτης της ανακοίνωσης του Δήμου , να ισορροπήσει μεταξύ των ανωτέρω, (και προφανώς θεωρώντας μας, χαϊβάνια) συνέταξε ένα κείμενο για γέλια και για κλάματα.
Λέγοντας μας, λίγο πολύ, πως όλα ήταν μια παρεξήγηση .
Τέλος πάντων ,σημασία έχει πως συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την τελευταία παράγραφο της συγκεκριμένης ανακοίνωσης .
"Οι συμπολίτες μας ας εξάγουν τα δικά τους συμπεράσματα για την πέραν της πραγματικής διάστασης και της σχετικής παραπληροφόρησης".
Αν και για να είμαι ειλικρινής, νόημα βγαίνει μέχρι τη λέξη συμπεράσματα...τα παρακάτω με ξεπερνούν.
Απενεργοποιηώ τα σχόλια, όχι γιατί φοβάμαι πως θα πληγωθεί η εικόνα των Φιλιατών, αλλα γιατί ξέρω πως κατακλείδα όλων αυτών θα είναι η φράση:
Ω εδώ πεθαίνουν ανθρώποι μο Σκεύη .Τα σκυλιά θα κοιτάξουμε τώρα ; (Κατά το : Ω ποια βιβλία μο; Εδώ πεινάμε.)
Ο Δημήτρης Σκεύης για την ανακοίνωση του δήμου Φιλιατών Ο Δημήτρης Σκεύης για την ανακοίνωση του δήμου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.