Άφαντη η δημοτική αρχή Φιλιατών

Άφαντη η δημοτική αρχή Φιλιατών


Τρία ολόκληρα 24ωρα έχουν περάσει από τη σύλληψη του αντιδημάρχου Φιλιατών, για παραβάσεις της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων.
Μάλιστα ο εισαγγελέας του απάγγειλε τη κατηγορία της εγκατάλειψης ζώων, σε βαθμό κακουργήματος.
Η είδηση της σύλληψης του αντιδημάρχου καθώς και ενός πολίτη που δήλωσε προσωρινός υπάλληλος του δήμου Φιλιατών αλλά και η επιβολή του υπέρογκου ποσού των 360.000€ στους δύο κατηγορούμενους, έκανε το γύρο της Ελλάδας.
Μετά από την υπόθεση με το πέταγμα εκατοντάδων βιβλίων σε χωματερή, για ακόμα μία φορά η δημοτική αρχή Φιλιατών είναι η αρνητική πρωταγωνίστρια.

Παρόλη την έκταση που έχει λάβει η υπόθεση, η δημοτική αρχή Φιλιατών και ο δήμαρχος κ. Παππάς, ο οποίος και ορίζει τους αντιδημάρχους, παραμένουν άφαντοι.
Ούτε μία επίσημη ανακοίνωση, πέρα από την τοποθέτηση του δημάρχου, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, λίγη ώρα μετά από τη σύλληψη των δύο αντρών.


Στην οποία τοποθέτηση του, ουσιαστικά ομολογεί πως έγινε η απομάκρυνση των κουταβιών από τη μητέρα τους, χωρίς όμως να διευκρινίζει με ποιανού εντολή και από ποιόν πραγματοποιήθηκε αυτή, προσθέτοντας πως ο αντιδήμαρχός του δίνει απλά μια κατάθεση, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να υποβαθμίσει το περιστατικό.

Όμως η δημοτική αρχή Φιλιατών, δεν μπορεί να συνεχίσει να πολιτεύεται κρυπτόμενη.
Θα πρέπει να απαντήσει σε μία σειρά ερωτημάτων.
  • Με ποιανού την εντολή απομακρύνθηκαν τα 6 νεογέννητα κουτάβια από τη μητέρα τους.
  • Ποιος υπέδειξε το που θα μεταφερθούν και ποιος θα τα φροντίζει.
  • Ποια είναι η εργασιακή σχέση (εάν αυτή υπάρχει) του πολίτη που συνελήφθη, με το δήμο Φιλιατών και εάν ισχύει η πληροφορία πως η μεταφορά των κουταβιών έγινε με όχημα του δημαρχείου, ποιος παρέδωσε τα κλειδιά του.
  • Αφού ο δήμος Φιλιατών ξοδεύει κάθε χρόνο αρκετές χιλιάδες ευρώ σε προγράμματα στείρωσης αδέσποτων ζώων, πως είναι δυνατόν να υπάρχει γέννα, λίγα μέτρα από το δημαρχείο;
  • Για τα αδέσποτα που δίνονται σε κτηνοτρόφους, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου, ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία; (τσιπάρισμα και βιβλίο υιοθεσίας) 
Άφαντη η δημοτική αρχή Φιλιατών Άφαντη η δημοτική αρχή Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 21, 2022 Rating: 5

2 σχόλια:

  1. Εδώ καραβια χανονται βαρκουλες αρμενιζουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κάνετε μια έρευνα θα διαπιστώσετε ότι μόνο στους Φιλιάτες υπάρχουν τουλάχιστον 20 αδέσποτα σκυλιά μη στειρωμένα. Τα χρήματα που παίρνει ο δήμος για στείρωση και τσιπάρισμα που πάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.