ΜΗΝΥΜΑ ΠΙΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΙΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ


Η Θεία Γέννηση ας φωτίσει τον απαιτητικό αλλά και ελπιδοφόρο δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε για να πετύχουμε την προσωπική μας ανάταση , την κοινωνική και εθνική μας πρόοδο.

Ας γιορτάσουμε τις Άγιες αυτές ημέρες με στοργή και αγάπη για τους συνάνθρωπους μας που έχουν ανάγκη και ας προσέξουμε όλοι αυτές τις ήμερες τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τον Κορονοϊό.

Με την ελπίδα ότι το 2023 θα μετριαστούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι τα μεγάλα προβλήματα λόγω του πολέμου στην Ουκρανία όσο και οι απαράδεκτες προκλήσεις στα Εθνικά μας θέματα, σας εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα και τη Νέα χρονιά να προσπαθήσουμε όλοι μαζί ακόμη περισσότερο για μια καλύτερη κοινωνία, για μια ισχυρότερη Ελλάδα για ένα καλύτερο αύριο για τη νέα γενιά.

Με εμπιστοσύνη στις ικανότητες μας με συνεννόηση και συνεργασία μπορούμε να πάρουμε τη θέση που μπορούμε και μας αξίζει στην Ευρώπη και στο Κόσμο. Η Περιφέρεια Ηπείρου μας δείχνει το δρόμο .
ΜΗΝΥΜΑ ΠΙΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΙΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.