Η Αναστασία Βαγγελή νέα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας

Η Αναστασία Βαγγελή νέα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών και Συμβουλίων Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων ΟΝΝΕΔ σε όλη την Ελλάδα.

«Η ΟΝΝΕΔ σεβόμενη τον ρόλο, την ιστορία και τα χιλιάδες μέλη της αλλά και τηρώντας στο ακέραιο τη δέσμευσή της για ανανέωση, συμμετοχικότητα, ανοικτές και διαφανείς διαδικασίες, προχωρά αποφασιστικά στην επόμενη ημέρα με οργανώσεις ανανεωμένες και δραστήριες σε όλη την επικράτεια» αναφέρεται σε ανακοίνωση της οργάνωσης.

Τα αποτελέσματα στην Ήπειρο

Ν.Ε. Ιωαννίνων
Ψηφίσαντες 517
Έγκυρα 509
Λευκά 5
Άκυρα 3
Παναγιώτης Σπανός 306
Ευριπίδης Χριστοφορίδης 203

Άρτης: Λάμπρος Ανδρέου
Θεσπρωτίας: Αναστασία Βαγγελή
Ιωαννίνων: Παναγιώτης Σπανός
Πρέβεζας: Ευρυδίκη Παπαδάκη

Η νέα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας κα Αναστασία Βαγγελή μετά την εκλογή της προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
Στη μάχη της πρώτης γραμμής, στη μάχη μιας γενιάς!!! Ευχαριστώ πολύ για την τιμή και την αποδοχή στο πρόσωπό μου από την ηγεσία της ΟΝΝΕΔ και τον ορισμό μου στη θέση της προέδρου της ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας. Από σήμερα προχωράμε μαζί με κάθε Οννεδίτισσα και κάθε Οννεδίτη στο νομό για το κοινό μας όραμα. Σε μια ΟΝΝΕΔ που πρεσβεύει την αξιοκρατία, τη διαφάνεια και την ελεύθερη έκφραση ιδεών. Πιστοί στις αρχές και τα ιδανικά της παράταξής μας, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον της γενιάς μας. Η γνώση και η εμπειρία μαζί με τη φρεσκάδα των νέων ιδεών, έρχονται να δημιουργήσουν το κατάλληλο υπόβαθρο για εξέλιξη και ανανέωση. Ο ένας για όλους και όλοι για έναν. Αυτή είναι η οικογένεια της ΟΝΝΕΔ. Η Θεσπρωτία είναι εδώ και είναι ενεργή, ανοικτή σε όλους όσοι μάχονται για ένα δυναμικό παρόν στο σήμερα και ένα καλύτερο αύριο. Ενωμένοι για κάθε μάχη που πρόκειται να δωθεί, σε κάθε μετερίζι. 
Η Αναστασία Βαγγελή νέα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας Η Αναστασία Βαγγελή νέα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 05, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.