Πρόσφεραν στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φιλιατών

Πρόσφεραν στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φιλιατών 


Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας προγραμμάτισε για ακόμη μία χρονιά και υλοποίησε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών και δώρων (τρόφιμα, είδη ρουχισμού, παιχνίδια κ.α.) από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ενίσχυση Φορέων και Ιδρυμάτων, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν από το προσωπικό του Επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας, παραδόθηκαν σε φιλανθρωπικά Ιδρύματα και Φορείς και συγκεκριμένα:
· από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φιλιατών και
· από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων στο Ίδρυμα της Μονής Ντουραχάνης «Το Άνθος», στα «Συσσίτια Απόρων» του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ενορίας Περιβλέπτου και στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Ιωαννίνων “Κυψέλη”,
· από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας στο Περιφερειακό Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,
· από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας στην Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης.

Η υποστήριξη του έργου των φορέων που φροντίζουν καθημερινά παιδιά και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, είναι απαραίτητη ώστε να γινόμαστε αρωγοί στην προσπάθειά τους να εξασφαλίζουν ένα αξιοπρεπές μέλλον στους συνανθρώπους μας.
Εκτός από το συμβολικό χαρακτήρα της πρωτοβουλίας αυτής , αναδεικνύεται και η κοινωνική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, που συμβάλλει στην ουσιαστική κάλυψη των αναγκών των παραπάνω φορέων.
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχισμένο και δημιουργικό το Νέο Έτος.
Πρόσφεραν στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φιλιατών Πρόσφεραν στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.