Προς ενοικίαση το κυλικείο του δημοτικού γηπέδου Ηγουμενίτσας

Προς ενοικίαση το κυλικείο του δημοτικού γηπέδου Ηγουμενίτσας


Η Πρόεδρος του ΠΑΚΠΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας διακηρύσσει δημόσια φανερή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση ΚυλικείοΥ που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Εθνικού Δημοτικού Σταδίου Ηγουμενίτσας στην οδό 28ης Οκτωβρίου 28, εμβαδού 36,32 τ.μ .

Η εκμίσθωση του περιγραφομένου παραπάνω μισθίου θα διενεργηθεί από Τριμελή Επιτροπή όπως ορίστηκε με Α.Δ.Σ με φανερή, πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου που βρίσκεται στην οδό Σουλίου 3, την 20 Δεκεμβρίου 2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 π.μ. .

Το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (μηνιαίου μισθώματος) ορίζεται στο ποσό των ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ευρώ (150,00€).

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία πρέπει να καταθέσει στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας ως εγγύηση συμμετοχής ποσού ίσου με το 10% του ορίου πρώτης προσφοράς, υπολογιζόμενου για σύνολο της διάρκειας της μισθώσεως (ήτοι : 150Χ10%=15€Χ72μηνες=1.080,00€.

Οι αναλυτικοί όροι της δημοπρασίας εχουν αναρτηθεί στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΔΑ 6ΡΩΤΟΚΕΚ-ΡΕ9) επίσης ΘΑ αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας www.igoumenitsa.gr.
Προς ενοικίαση το κυλικείο του δημοτικού γηπέδου Ηγουμενίτσας Προς ενοικίαση το κυλικείο του δημοτικού γηπέδου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.