Σήμερα η Εορταστική Εκδήλωση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου

Σήμερα η Εορταστική Εκδήλωση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου


Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνει την ετήσια Εορταστική Εκδήλωση του, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών με τίτλο: «Μια ευχή και μια γιορτή… Για το παιδί», την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00.
Μαζί μας θα είναι ο γνωστός τραγουδιστής Θάνος Καλλίρης, ο οποίος θα τραγουδήσει δικά του και άλλα γνωστά τραγούδια. Επίσης την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι εξαίρετοι Ηπειρώτες καλλιτέχνες, Καλλιρρόη Πετράκη, Χρήστος Ντούλιας, Σταύρος Γιαβρής, Φώτης Καραμπάς και ο Νίκος Καραμάνος, ταξιδεύοντας μας σε ένα πολίτικο γλέντι με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Εργαστηρίου Κόνιτσας.
Την παρουσίαση αναλαμβάνουν ο Γιαννιώτης παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας και η Σοφία Ζήση – Καθηγήτρια, μέλος της θεατρικής Ομάδας του ΔΗΠΕΘΕ.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης υπογράφει το Καλειδοσκόπιο - Κύτταρο Πολιτισμού, Μελέτης και Τεχνών Ηπείρου.
Πρωταγωνιστούν τα παιδιά των Μονάδων μας, παρουσιάζοντας το θεατρικό έργο "Η Φρικαντέλα" του Ευγένιου Τριβιζά σε διασκευή των Άννα-Μαρία Μπούτνιοκ και Αλέξανδρου Λάκκα, ενώ δε θα λείπουν και άλλες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση των Ηπειρωτών για τις μονάδες παιδικής προστασίας της Ηπείρου και η καθιέρωση μιας ετήσιας εορταστικής Εκδήλωσης, στην οποία θα συμμετέχουν τα παιδιά, με τη στήριξη όλων!
Η Ήπειρος του εθελοντισμού και της ευεργεσίας, που για πολλά χρόνια πρωτοστατούσε στην φροντίδα και Εκπαίδευση παιδιών από όλη την Ελλάδα, με δομές παιδικής προστασίας που παρείχαν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μπορεί και οφείλει να σταθεί δίπλα σε κάθε παιδί που δοκιμάζεται.
Να γίνουμε ο καθένας μας κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα αγάπης και προσφοράς, για μια κοινωνία Αλληλεγγύης και Πολιτισμού.
Αυτά τα Χριστούγεννα και ενόψει της Πρωτοχρονιάς κάνουμε μια ευχή και διοργανώνουμε όλοι μαζί μια γιορτή για το παιδί!

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους.
Σας περιμένουμε για ένα αξέχαστο και διαφορετικό απόγευμα πριν την Πρωτοχρονιά!!!

Με εκτίμηση
Η Προέδρος του ΔΣ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΛΑΚΗ
Σήμερα η Εορταστική Εκδήλωση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου Σήμερα η Εορταστική Εκδήλωση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.