Συνεδριάζει αύριο Τρίτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας

Συνεδριάζει αύριο Τρίτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας


Σας καλούμε, σύμφωνα με το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ Α΄133/19.07.2018), στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ηγουμενίτσας στην οδό Σουλίου 3, δια ζώσης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για τις συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων, τις σχετικές Εγκυκλίους του ΥΠ.ΕΣ και τηρουμένων των μέτρων προστασίας που προβλέπονται προς αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων ημερησίας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης για την κοπή ή μη ατόμων Χαλεπίου Πεύκης στην Κοινότητα Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

2ο ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου μουσικής για το έτος 2022 έως τις 03:00π.μ. στο κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ» του Β.Ι., που βρίσκεται στην Κοινότητα Γραικοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Συνεδριάζει αύριο Τρίτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει αύριο Τρίτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.