Θεσπρωτός: Αποχωρήσεις και ένα απίθανο σκηνικό

Θεσπρωτός: Αποχωρήσεις και ένα απίθανο σκηνικό


Όσο δεν αλλάζουν τα δεδομένα, τόσο θα ζορίζουν τα πράγματα. Ο Θεσπρωτός, που στο γήπεδο παρουσιάζει ένα αξιόμαχο σύνολο ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, εκτός των τεσσάρων γραμμών αντιμετωπίζει πολύ μεγάλα προβλήματα.
Τον τελευταίο καιρό η διοίκηση προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με διάφορους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την Ηγουμενίτσα και ακόμη δεν έχουν εξοφληθεί. Για να γίνουν οι διακανονισμοί αυτό που προτείνουν οι Ηπειρώτες είναι να δώσουν πολύ μικρά ποσά (τριψήφια για να καταλάβει κανείς), αφού το ταμείον είναι μείον.
Ταυτόχρονα, το a-sports.gr είχε ενημερώσει πως θα πρέπει να θωρείται δεδομένη η φυγή ορισμένων ποδοσφαιριστών. Μπονίγια, Πέρες και Μαρτίνες ξεκαθάρισαν πως δεν επιθυμούν να παραμείνουν με την υπάρχουσα κατάσταση. Έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας και στην ουσία ο Χουάν Ραμόν Ρότσα επιβεβαίωσε την αποχώρησή τους.
Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τους Καρδιτσιώτες ο Αργεντινός τεχνικός είπε πως «μετά τη φυγή κάποιων ποδοσφαιριστών που είχαμε από την Αργεντινή, προσπαθούμε να φτιάξουμε πάλι τα πράγματα». Η ατάκα αυτή αφορούσε τους τρεις που αναφέραμε.
Επίσης, από τον συγκεκριμένο αγώνα έμεινε εκτός αποστολής ο Μαντζουρανάκης. «Για αγωνιστικούς λόγους» έλεγαν επισήμως από την Ηγουμενίτσα πως πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση. Λίγο διαφορετική είναι η πραγματικότητα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του a-sports.gr.
Προ ημερών ο νεαρός αριστερός μπακ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την ασυνέπεια στις πληρωμές. Ζήτησε το αυτονόητο, δηλαδή να καταβληθούν κάποια χρήματα στους παίκτες. Δεν ήταν ο πρώτος που το κάνει. Ίσως να έγινε με άκομψο τρόπο, αλλά γι' αυτό «κόπηκε» από την αποστολή. Πιθανό να υπάρξει διαζύγιο και με εκείνον. Το ερωτηματικό είναι ποιοι θα μείνουν μετά τις γιορτές και κατά πόσο ο Θεσπρωτός μπορεί να συμμαζέψει οικονομικά την κατάσταση.

Θεσπρωτός: Αποχωρήσεις και ένα απίθανο σκηνικό Θεσπρωτός: Αποχωρήσεις και ένα απίθανο σκηνικό Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.