Συμμετοχή του 2ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας στο διαγωνισμό EOES 2023

Συμμετοχή του 2ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας στο διαγωνισμό EOES 2023


Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 28/1/2023 η δεύτερη φάση του διαγωνισμού πειραμάτων ΕΟΕS που διοργάνωσε η ΠΑΝΕΚΦΕ.

Το θέμα Φυσικής που εξετάστηκαν οι μαθητές
ήταν αναπαραγωγή αυτής της διάταξης από το μακρινό 1720


Η ομάδα μας αποτελούμενη από τους μαθητές: Λώλο Κωνσταντίνο, Μητσιώνη Θεόδωρο και Μητσιώνη Κάρολο του 2ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας διαγωνίστηκε στο διαγωνισμό Βόρειας Ελλάδας που διεξάχθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατατάχθηκε τέταρτη.

Η ομάδα μας κατά την εξέταση στη Βιολογία

Δε μπορώ να μη συγχαρώ τους μαθητές για την -παρ' όλες τις δυσκολίες- επιτυχία τους. Άλλωστε η αξία αυτού του διαγωνισμού πέρα από την πρωτιά έχει και άλλα "κέρδη" για τους μαθητές: συνεργατικότητα, επιμονή, αφοσίωση στο έργο, αισιόδοξη αντιμετώπιση των δυσκολιών. Όλα στοιχεία σημαντικά για ένα μελλοντικό Φυσικό επιστήμονα.
Πρέπει να ευχαριστήσω τη διεύθυνση του 2ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας για τη βοήθειά της κατά την προετοιμασία της ομάδας και την απρόσκοπτη συμμετοχή της στο διαγωνισμό.
Τέλος για την επιτυχία των μαθητών οφείλω να συγχαρώ και τους γονείς των μαθητών που ήταν και οι συνοδοί τους στη Θεσσαλονίκη.

Βασίλης Νούσης
Υπ. ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας
Συμμετοχή του 2ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας στο διαγωνισμό EOES 2023 Συμμετοχή του 2ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας στο διαγωνισμό EOES 2023 Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 31, 2023 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Ενας συνοδος γονεαςΤετάρτη, Φεβρουαρίου 01, 2023

    Συγχαρητηρια στα παιδια και στον μεντορα τους τον κ Νουση υπευθυνο ΕΚΦΕ Θεσπρωτιας.Η πρωτια στα Δημοσια Σχολεια της Βορειας Ελλαδας και η τεταρτη θεση στο συνολο ιδιωτικων και δημοσιων σχολειων βορειας Ελλαδας που συμμετειχαν αντικατοπτριζει την προσπαθεια και την θεληση κατω απο δυσκολες συνθηκες εκπαιδευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες