Γιάννης Γόγολος: "Πανηγύρι ζούμε";

Γιάννης Γόγολος: "Πανηγύρι ζούμε";


Η δωρεάν παραχώρηση του κτιρίου ΤΕΙ στο Υπουργείο Προστασίας του πολίτη, έγινε το 2021 με τις διαβεβαιώσεις του κ. Χρυσοχοϊδη, με αριθμό πρωτόκολλου 1774/20/2780625/19-12/2020 ότι «εντός δύο (2) ετών το Ελληνικό Δημόσιο θα προβεί στη σύνταξη οικονομικοτεχνικής μελέτης καθώς και στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση της κατασκευής του και επιπροσθέτως με το υπ. αρ. 2457/28-01-2021 διαβεβαίωση, ότι η περιφέρεια Ηπείρου δεσμεύτηκε να συμβάλλει στην υλοποίηση του έργου αναλαμβάνοντας τη δαπάνη για τη σύνταξη της μελέτης ολοκλήρωσης του κτιρίου»
Από τότε πέρασαν δύο χρόνια για να φθάσουμε στην αποδοχή.
Ποιος παραπλάνησε ποιον ;
Πανηγυρίζει λοιπόν σήμερα ο βουλευτής «των πανηγυριών» κ. Γιόγιακας για την ...αποδοχή του δώρου που έκανε ο Δήμος !
Πανηγυρίζει με τον τρόπο του και ο έτερος βουλευτής ο κ. Κάτσης για μια ακόμη προεκλογική εμφάνιση του κ. Γιόγιακα, ως Αη- Βασίλη της περιοχής, που δεν τον πιστεύουν πλέον ούτε τα παιδιά .
Πανηγύρι όμως δεν ζουν κ. Γιόγιακα...
Οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι στον τουρισμό είδαν ότι η έλλειψη υποδομών είχε σαν αποτέλεσμα τη μείωση των εσόδων τους κατά 20% φέτος σε αντίθεση με της αύξηση των όμορων νομών της τάξεως του 40% για την Πρέβεζα και 15% για τα Ιωάννινα.
Πανηγύρι όμως δεν ζουν κ. Γιόγιακα...
Όλοι οι Θεσπρωτοί που στο Ταμείο ανάκαμψης δεν υπάρχει ούτε ένα έργο για το νομό.
Πανηγύρι όμως δεν ζουν κ. Γιόγιακα...
Οι απασχολούμενοι με την κτηνοτροφία, αφού το ζωικό κεφάλαιο της περιοχής έχει μειωθεί κατά 15% και οι ζωοτροφές έχουν αυξηθεί κατά 80%.
Πανηγύρι όμως δεν ζουν κ. Γιόγιακα...
Οι παραγωγοί μανταρινιών και οι ελαιοπαραγωγοί που δεν μπορούν να μαζέψουν τη σοδειά τους ούτε μπορούν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα.
Πανηγύρι όμως δεν ζουν κ. Γιόγιακα...
Οι επιχειρήσεις της Ηγουμενίτσας που αποχώρηση του ΤΕΙ, με οικονομικούς και μόνο όρους μέτρηση, μεταφράζεται σε καθημερινή επίσκεψη στην πόλη της Ηγουμενίτσας 400 επισκεπτών.
Πανηγύρι όμως δεν ζουν κ. Γιόγιακα...
Οι συμπολίτες γύρω μας, που ήταν η πρώτη φορά, όπως λένε, που η αγωνία τους ήταν πως να πληρώσουν το ρεύμα και να βγάλουν το μήνα.
Οι ευχαριστίες του κ. Γιόγιακα στην πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος στην ανακοίνωση του, αποτελεί τιμή σε όσους μειοψήφισαν την εν λόγω απόφαση, υπερασπιζόμενοι την περιουσία του Δήμου.
Προεκλογικά η χώρα γίνεται «η χώρα των Θαυμάτων» όπου η Θεσπρωτίας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο με σκηνοθέτη τον κ. Γιόγακα.

Γιάννης Γόγολος: "Πανηγύρι ζούμε"; Γιάννης Γόγολος: "Πανηγύρι ζούμε"; Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.