Μάριος Κάτσης: Η πρόταση μομφής έδειξε την ενοχή Μητσοτάκη - Σοβαρή η καταγγελία Ραγκούση

Μάριος Κάτσης: Η πρόταση μομφής έδειξε την ενοχή Μητσοτάκη - Σοβαρή η καταγγελία Ραγκούση


Συνέντευξη Μάριου Κάτση στο ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο 105,5 για πρόταση μομφής, Υποκλοπές, καταγγελία Ραγκούση, συντάξεις και αθώωση Κρέτσου στην αντζέντα της συζήτησης.

Η πρόταση μομφής επιβεβαίωσε την ενοχή Μητσοτάκη-Γιατί επετράπη η επιστολική ψήφος στους βουλευτές της ΝΔ;
« Από την πρόταση μομφής γίναμε σοφότεροι γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε σε κανένα από τα στοιχεία των παρακολουθήσεων που παρέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας από την έκθεση της ΑΔΑΕ φανερώνοντας την ενοχή του. Η κυβέρνηση δεν μετέτρεψε την πρόταση μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης αλλά τους επέτρεψε να ψηφίσουν και επιστολικά το οποίο είναι ακατανόητο. Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν διαφορετικά. Πάμε σε εκλογές με έναν ένοχο πρωθυπουργό και οι εκλογές θα μας απαλλάξουν οριστικά από την κυβέρνηση των αρχικοριών, της διασπάθισης δημοσίου χρήματος και της διάλυσης κάθε έννοιας κοινωνικού συμφέροντος. Η μόνη λύση πλέον είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ » είπε Στο Κόκκινο και στους Β. Κεχαγιά και Ν. Σβέρκο, ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νομού Θεσπρωτίας, Μάριος Κάτσης.

Το θέμα των υποκλοπών δεν κλείνει εδώ
«Θα κρατήσουμε ψηλά όλο το επόμενο διάστημα το ζήτημα των υποκλοπών με κάθε μέσο γιατί προφανώς δεν τελείωσε εδώ. Πρέπει να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια και να φανεί το μέγεθος της ενοχής του κ. Μητσοτάκη αλλά μετά την καταψήφιση της πρότασης μομφής, ολόκληρη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ είναι ένοχη δια της ανοχής»

Η καταγγελία Ραγκούση με το μολυσμένο SMS για το ραντεβού εμβολίου, άλλη μια απόδειξη ότι το Predator κατέχει η κυβέρνηση
« Η καταγγελία αυτή αποδεικνύει ότι το κέντρο του Predator και το κέντρο των κρατικών δεδομένων από το gov.gr είναι κοινό. Τη βάση δεδομένων τoυ gov.gr την έχουν αυτονόητα κρατικοί φορείς, και εφόσον οι χειριστές του Predator μπόρεσαν να ταχτοποιήσουν το στόχο μέσω του gov.gr για να στείλουν μολυσμένο sms σε πολίτη σημαίνει ότι και το Predator το κάνουν χρήση κρατικοί φορείς, δηλαδή η κυβέρνηση. Είναι πολύ σοβαρό θέμα γιατί είναι άλλη μια απόδειξη ότι το Predator το έχει η κυβέρνηση η οποία το εξήγαγε και στο εξωτερικό κιόλας από το Υπ.Εξωτερικών. To ζήτημα των κενών ασφαλείας στο gov.gr έχω καταθέσει ερώτηση στη Βουλή η οποία δεν απαντήθηκε πειστικά. Εδώ δεν πρόκειται όμως για διαρροή προσωπικών δεδομένων προς οπουδήποτε αλλά έγινε ταυτοποίηση της βάσης δεδομένων του GOV από τον χειριστή του Predator για συγκεκριμένους στόχους που ήθελε να παρακολουθήσει»

H κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει χαντακώσει τους συνταξιούχους
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αυτή που παρά τις εξαγγελίες της έκοψε την 13η σύνταξη, εξαπάτησε με τα αναδρομικά ότι θα τα πάρουν όλοι και τελικά τα πήραν μόνο όσοι κινήθηκαν δικαστικά και μάλιστα κουτσουρεμένα ενώ καπηλέυεται και τις αυξήσεις λόγω τιμαριθμικής αναπροσαρμογής που προέβλεπε ο νόμος Κατρούγκαλου ως να τα έδωσε εκείνη.Οι συνταξιούχοι με τα βίας τα βγάζουν πέρα ενώ πληρώνουν μέχρι και για τα φάρμακα.

Η αθώωση Κρέτσου είναι νίκη δημοκρατίας- Κρυστάλλινος ο διαγωνισμός για τις άδειες και ο Μητσοτάκης είπε ψέματα στη Βουλή
Ο κ. Μητσοτάκης ενώ ήξερε την ομόφωνη αθώωση του Λ. Κρέτσου για τον διαγωνισμό των αδειών, είπε ψέματα πάλι για βοσκοτόπια και Καλογριτσιάδες. Όποιος τολμήσει από τη ΝΔ να ξανα αναφερθεί σε αυτό το θέμα θα έχει να αντιμετωπίσει την απόφαση της Δικαιοσύνης.


Ακολουθεί το πλήρες ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ


Μάριος Κάτσης: Η πρόταση μομφής έδειξε την ενοχή Μητσοτάκη - Σοβαρή η καταγγελία Ραγκούση Μάριος Κάτσης: Η πρόταση μομφής έδειξε την ενοχή Μητσοτάκη - Σοβαρή η καταγγελία Ραγκούση Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 31, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.