Σούπερ Λιγκ : Οι χειμερινές μεταγραφικές κινήσεις των «μεγάλων»

Σούπερ Λιγκ : Οι χειμερινές μεταγραφικές κινήσεις των «μεγάλων»


Αναμφίβολα, η μεταγραφική περίοδος, τόσο η καλοκαιρινή μα και η χειμερινή αντίστοιχα, αποτελεί την «ιντριγκαδόρικη» και ενδιαφέρουσα όλης της σεζόν για τον φίλαθλο κόσμο. Οι συζητήσεις, οι φήμες ακόμα και οι παραφιλολογίες διαδίδονται αδιάκοπα και καθημερινά, με φιλάθλους, ρεπόρτερ αλλά και τους ίδιους τους συλλόγους να βρίσκονται σε μια κατάσταση παροξυσμού. Υπό αυτό το πρίσμα, οι υποστηρικτές κάθε ομάδας σπεύδουν να ενημερωθούν για πιθανές ή οριστικές κινήσεις. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι μεταγραφές που πραγματοποιούνται ανέρχονται σε εκατοντάδες κάθε χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα κι επομένως δεν έχει ιδιαίτερη ουσία να καταπιαστεί κανείς με το σύνολο αυτών.

Γι' αυτό στο παρόν άρθρο θα αφοσιωθούμε στις 5 καλύτερες μεταγραφικές υποθέσεις του Ιανουαρίου για τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος! Εν πάση περιπτώσει, οποιαδήποτε ομάδα κι αν υποστηρίζετε, η γνώση γύρω από την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού των ομάδων δύναται να αποφέρει καλύτερες προβλέψεις για την έκβαση των πραγμάτων. Με αυτό το σκεπτικό, μπορεί κανείς να επωφεληθεί από τις μακροχρόνιες αγορές και τις αμέτρητες ειδικές επιλογές στοιχηματίζοντας σε μια έμπιστη πλατφόρμα όπως η in2bet. Αδιαμφισβήτητα, η ενημέρωση γύρω από τα μεταγραφολογικά νέα θα συμβάλει καθοριστικά στην ανάλυση των μεμονωμένων αναμετρήσεων αλλά και τις προοπτικές κάθε ομάδας εν γένει. Χρειάζεται μόνο μια νέα μεταγραφή για να αλλάξει η τύχη μιας ομάδας και να αλλάξουν οι αποδόσεις στις αγορές στοιχημάτων.

Εκκινώντας την αναφορά μας από την Ένωση, που διαγραφεί μια ιδιαίτερα ανοδική πορεία στον βαθμολογικό πίνακα, δε γίνεται να μη σταθούμε στην απόκτηση του 24χρονου Ισπανού εξτρέμ Πάολο Φερνάντες, ο οποίος έκανε την διαφορά στην προηγούμενη ομάδα και εξαργύρωσε τις καταπληκτικές εμφανίσεις του με την ομάδα του Βόλου επιτυγχάνοντας να κεντρίσει το ενδιαφέρον των μεγάλων εγχώριων συλλογών, υπογράφοντας τελικά στην ΑΕΚ, σε ένα deal που είχε ολοκληρωθεί από το περασμένο καλοκαίρι.

Περνώντας στο στρατόπεδο των, ανέκαθεν, «παρεμβατικών» και ανήσυχων στις μεταγραφικές περιόδους ερυθρόλευκων, το όνομα που φιγουράρει δεν είναι άλλο από εκείνο του δεξιού φουλ μπακ Ροντινέι, ο οποίος μετακόμισε από την Βραζιλία και την Φλαμένγκο στο λιμάνι του Πειραιά και τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση, αφού οι συστάσεις αναφέρονται σε τεχνικά χαρισματικό παίκτη που πιθανότητα θα καλύψει επάξια το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας.

Επιπλέον, ο δικέφαλος του βορρά προχώρησε στην υλοποίηση μια εντυπωσιακή κίνησης με την απόκτηση έμπειρου Βραζιλιάνου Τάισον, ο οποίος είναι πασίγνωστος από τις εμφανίσεις του με την Σαχτάρ τα προηγούμενα χρόνια. Παρά τις σαφείς δυσκολίες, ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε να πείσει τον λατινοαμερικάνο μεσοεπιθετικό αρτίστα της στρογγυλής θεάς να βάλει την υπογραφή του για να ξεκινήσει η συνεργασία μεταξύ παίκτη και συλλόγου.

Τέλος, για το τριφύλλι υπήρξε στροφή στην πολιτική της ομάδας, καθώς ο ΠΑΟ φαίνεται, ασυνήθιστα ενεργός σε αυτή την μεταγραφική περίοδο. Παρόλα αυτά, η περίπτωση που ξεχωρίζει, είναι εκείνη του Αργεντινού εξτρέμ του Άρη, Ντανιέλ Μαντσίνι, ο οποίος έρχεται στην Αθήνα για να δώσει στους πράσινους την επιθετική ώθηση που αναζητούν.
Σούπερ Λιγκ : Οι χειμερινές μεταγραφικές κινήσεις των «μεγάλων» Σούπερ Λιγκ : Οι χειμερινές μεταγραφικές κινήσεις των «μεγάλων» Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 31, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.