«Μάθημα Ζωής» στο 1ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας από την ομάδα διασωστών του ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας

«Μάθημα Ζωής» στο 1ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας από την ομάδα διασωστών του ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας


Επιμορφωτικό σεμινάριο παροχής Πρώτων Βοηθειών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί του 1ου Γενικού Λυκείου Ηγουμενίτσας στο πλαίσιο της δράσης: «Πρώτες Βοήθειες: Με γνώσεις θα σώσεις». 
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είχε ως στόχο την αναλυτική ενημέρωση, καθώς και την πρακτική εκπαίδευση των διδασκόντων, ώστε να αντιμετωπίζουν έγκαιρα και με ψυχραιμία περιστατικά όπου η
ανθρώπινη υγεία τίθεται σε κίνδυνο.
Τη διάλεξη των επιμορφωτών ακολούθησε η προβολή χρήσιμου οπτικοακουστικού υλικού, ο γόνιμος διάλογος με τους εκπαιδευτικούς, αλλά και η αναπαράσταση παροχής Πρώτων Βοηθειών με απινιδωτή σε εκπαιδευτικά προπλάσματα.
Αξίζει να υπογραμμιστεί πως το 1ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας μετά από κινητοποίηση της ομάδας δράσης του σχολείου διαθέτει πλέον απινιδωτή, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους άρτια καταρτισμένους διασώστες του ΕΚΑΒ:
κκ Τάση Παναγιώτης Κατσιμάνη Ευάγγελο και Παπαδόπουλο Παναγιώτη, για την θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των συμμετεχόντων, καθώς και τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας που αγκάλιασε με προθυμία και ενδιαφέρον τη δράση.

Γνωρίζω > Βοηθώ > Ζω!

Η Διευθύντρια
Ανδρούτσου Κωνσταντίνα
ΠΕ Αγγλικής Γλώσσας
«Μάθημα Ζωής» στο 1ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας από την ομάδα διασωστών του ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας «Μάθημα Ζωής» στο 1ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας από την ομάδα διασωστών του ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.