Στο 38ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας προκρίθηκε η Θεατρική Ομάδα Φιλιατών

Στο 38ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας προκρίθηκε η Θεατρική Ομάδα Φιλιατών


Συνεδρίασε το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου η Επιτροπή Επιλογής Έργων προκειμένου να αξιολογήσει τις 19 συνολικά αιτήσεις συμμετοχής που κατατέθηκαν για το διαγωνιστικό μέρος του 38ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που διοργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού, από 16 έως 25 Μαρτίου, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο.

Έπειτα από διεξοδική συζήτηση, η Επιτροπή, η οποία αποτελούνταν από τον Δημήτρη Ρήτα, φιλόλογο-συγγραφέα-στιχουργό-Δ/ντή του Περιφερειακού Θεάτρου Καρδίτσας, τον Χρήστο Χαλβαντζάρα, ηθοποιό και τη Γεωργία Καλογήρου, ηθοποιό, κατέληξε στους οχτώ διαγωνιζόμενους θιάσους.

Ανάμεσά τους και η Θεατρική Ομάδα Φιλιατών, με το έργο « Ο Ανακριτής Έρχεται ».
Η πρόκρισή της ΘΕΟΦΙΛ στην τελική οκτάδα (μεταξύ 19 συμμετοχών) αποτελεί μεγάλη επιτυχία, αφού το συγκεκριμένο Φεστιβάλ είναι το πλέον καταξιωμένο, στο χώρο του ερασιτεχνικού θεάτρου.
Στο 38ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας προκρίθηκε η Θεατρική Ομάδα Φιλιατών Στο 38ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας προκρίθηκε η Θεατρική Ομάδα Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.