4 εφαρμογές ροής για να παρακολουθείτε ζωντανά αγώνες

4 εφαρμογές ροής για να παρακολουθείτε ζωντανά αγώνες


Το Campeonato Brasileiro, το UEFA Champions League και το NBA είναι μερικές μόνο από τις διοργανώσεις που ακολουθεί περισσότερο το κοινό της Βραζιλίας. Επομένως, είναι πάντα καλό να γνωρίζετε πού μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες της αγαπημένης σας ομάδας. Δείτε μια λίστα με 4 εφαρμογές ροής για να παρακολουθήσετε ζωντανούς αγώνες.
Ο κόσμος του streaming έχει αλλάξει πολύ στον κόσμο. Υπηρεσίες που δεν εστιάζεται στον αθλητισμό έδωσαν την ομάδα και απέκτησαν τα δικαιώματα μετάδοσης αγώνων, ενώ σε ορισμένες άλλες περιπτώσεις απλώς απορρόφησαν μικρότερες πλατφόρμες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα Ivibet για να παρακολουθήσετε αγώνες ενώ τοποθετείτε τα στοιχήματά σας.
Η λίστα δεν έχει σειρά που να αφορά την ποιότητα ή τη σημασία κάθε υπηρεσίας, επομένως ισχύει μόνο για τον οργανισμό σας. Πάμε λοιπόν χωρίς μάχη.

1.Star+
Το Star έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του το 2022. Λόγω της αγοράς του Fox από την Disney, η υπηρεσία ροής έλαβε περιεχόμενο από τα κανάλια ESPN, με όχι μόνο ειδησεογραφικά προγράμματα, αλλά και μεταδόσεις διαφόρων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων όπως: League of Italy, French Championship και Copa Libertadores.
Εκτός από το ποδόσφαιρο, η υπηρεσία διαθέτει ζωντανές μεταδόσεις NBA, εκδηλώσεις αγώνα ESPN Knock Out και άλλες αθλητικές μεταδόσεις.

2.HBO Max 
Το 2022, το HBO Max άρχισε να προβάλλει αγώνες εθνικού πρωταθλήματος. Η Warner Media, στην οποία ανήκει η υπηρεσία, έχει τα δικαιώματα μετάδοσης του διαγωνισμού μέχρι το 2025. Επιπλέον, η πλατφόρμα θα μεταδίδει ζωντανά τους αγώνες του UEFA Champions League.

3. DirecTV GO
Η πλατφόρμα IPTV εμφανίζει περιεχόμενο από καλωδιακά κανάλια όπως SporTV, ESPN, Fox Sports και Band Sports. Αυτό εξασφαλίζει ένα πολύ πλήρες σετ ζωντανών αγώνων, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και για άλλα αθλήματα.

4. Premiere 
Το Premiere είναι η υπηρεσία ροής της Gruppo Globo με επίκεντρο το ποδόσφαιρο. Η υπηρεσία μεταδίδει αγώνες κρατικού πρωταθλήματος.
4 εφαρμογές ροής για να παρακολουθείτε ζωντανά αγώνες 4 εφαρμογές ροής για να παρακολουθείτε ζωντανά αγώνες Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.