Στον Περιφερειάρχη για την προώθηση ζητημάτων της Παραμυθιάς ο πρόεδρος της κοινότητας

Στον Περιφερειάρχη για την προώθηση ζητημάτων της Παραμυθιάς ο πρόεδρος της κοινότητας


Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, παρουσία της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Σταυρούλας Μπραΐμη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της κοιν. Παραμυθιάς Γεώργιος Καλόγηρος με σκοπό την προώθηση ζητημάτων της Παραμυθιάς αλλά και την επίλυση προβλημάτων.

Η μελέτη για τον Ι.Ν Παναγίας Παραμυθίας, η ανακατασκευή του Περιφερειακού Γεννηματά, η αντιστήριξη στο άλσος Γαλατά και η ανάπλαση του χώρου του παλαιού κτηνιατρείου ώστε να μετατραπεί σε πάρκο, κυριάρχησαν στην συνάντηση.

Για τον Περιφερειακό Γεννηματά (ως τμήμα της Ε.Ο. Αρχαγγέλου – Νεράιδας) και απο την διασταύρωση με την οδο 49 Μαρτύρων μέχρι και τον Μανόπουλο, ο πρόεδρος της Παραμυθιάς ζήτησε την ανακατασκευή του με πεζοδρόμια, νησίδα, κόμβους, σήμανση και υπογειοποίηση καλωδίων

Ο περιφερειάρχης δεσμεύτηκε άμεσα να εξετάσει τα ζητήματα ενώ ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει άμεσα η μελέτη του Ι.Ν Παναγίας Παραμυθίας.
Στον Περιφερειάρχη για την προώθηση ζητημάτων της Παραμυθιάς ο πρόεδρος της κοινότητας Στον Περιφερειάρχη για την προώθηση ζητημάτων της Παραμυθιάς ο πρόεδρος της κοινότητας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.