Θα περισυλλέγονται τα ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα που κυκλοφορούν στο Δήμο Σουλίου

Θα περισυλλέγονται τα ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα που κυκλοφορούν στο Δήμο Σουλίου


Τα ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα που κυκλοφορούν εντός της χωρικής περιφέρειας του Δήμου Σουλίου, θα περισυλλέγονται και θα οδηγούνται σε κτηνοτροφική εκμετάλλευσή που είχε παραχωρηθεί στον Δήμο, θα σημαίνονται με ενώτια, θα καταχωρούνται στο μητρώο της εκμετάλλευσης και στην Κτηνιατρική Βάση Δεδομένων και θα βρίσκονται υπό κτηνιατρική παρακολούθηση.

Ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα που περισυλλέγονται και διαπιστώνεται από τη σήμανσή τους ότι έχουν ιδιοκτήτη, εφόσον μετά την παρέλευση δέκα ημερολογιακών ημερών από την περισυλλογή τους ο ιδιοκτήτη τους δεν αιτηθεί την επιστροφή τους, θα περιέρχονται στην ιδιοκτησία του δήμου.

Η εκποίησή των ζώων ή των προϊόντων που προέρχονται από αυτά θα γίνεται από το Δήμο με διαδικασίες πλειστηριασμού ή θα δίνονται δωρεάν σε φορείς με φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Θα περισυλλέγονται τα ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα που κυκλοφορούν στο Δήμο Σουλίου Θα περισυλλέγονται τα ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα που κυκλοφορούν στο Δήμο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.