Σε ΦΕΚ ο επανακαθορισμός του αιγιαλού και παραλίας στα λιμάνια των Συβότων και της Σαγιάδας

Σε ΦΕΚ ο επανακαθορισμός του αιγιαλού και παραλίας στα λιμάνια των Συβότων και της Σαγιάδας


Βασίλης Γιόγιακας: Λύνονται εκκρεμότητες δεκαετιών ώστε να γίνει επιτέλους πράξη ένα δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, έκανε την παρακάτω δήλωση:
Δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ οι δύο αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με τις οποίες επανακαθορίζεται η γραμμή αιγιαλού και παραλίας στα λιμάνια των Συβότων και της Σαγιάδας.

Ανοίγει έτσι ο δρόμος για τον αποχαρακτηρισμό, ως Χερσαίας Ζώνης Λιμένα, των χώρων όπου δεν παρέχονται λιμενικές υπηρεσίες προκειμένου αυτοί να αποδοθούν νόμιμα και οριστικά στην τοπική κοινωνία.

Σύντομα αναμένεται να λυθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες, στο βόρειο τμήμα της Χερσαίας Ζώνης στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας - από το Πάνθεον έως τα γήπεδα τένις και στο τμήμα από ΤΕΙ έως Μακρυγιάλι.

Με πολλή δουλεία λύνονται, βήμα προς βήμα, εκκρεμότητες δεκαετιών ώστε να γίνει επιτέλους πράξη ένα δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.


Σε ΦΕΚ ο επανακαθορισμός του αιγιαλού και παραλίας στα λιμάνια των Συβότων και της Σαγιάδας Σε ΦΕΚ ο επανακαθορισμός του αιγιαλού και παραλίας στα λιμάνια των Συβότων και της Σαγιάδας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 09, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.