Το ΚΑΠΗ Ηγουμενίτσας έκοψε τη βασιλόπιτα

Το ΚΑΠΗ Ηγουμενίτσας έκοψε τη βασιλόπιτα


Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του ΚΑΠΗ Ηγουμενίτσας, εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, όπου τα μέλη είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να διασκεδάσουν όλοι μαζί, με φαγητό , ποτό και παραδοσιακή μουσική.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ κα Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου, η οποία τόνισε την πρόθεση της διοίκησης για τη στήριξη του θεσμού των ΚΑΠΗ, διαβεβαίωσε τα μέλη ότι θα αναπτυχθούν και άλλες δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες και παρέδωσε τα δώρα στις τυχερές που κέρδισαν τα 2 φλουριά. Χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ν.Θεσπρωτίας κος Κάτσης Μάριος, ο νεοεκλεγής πρόεδρος των συνταξιούχων κος Δήμας Δώρης και ο πρόεδρος των μελών του ΚΑΠΗ Ηγουμενίτσας κος Ντόστας Ελευθέριος. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΚΠΠΟ και νυν αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών κος Φουσέκης Γεράσιμος και ο αντιδήμαρχος επιχειρηματικότητας και εμπορικών δραστηριοτήτων κος Μαρτίνης Διονάτος.
Το ΚΑΠΗ Ηγουμενίτσας έκοψε τη βασιλόπιτα Το ΚΑΠΗ Ηγουμενίτσας έκοψε τη βασιλόπιτα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.