Το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μουργκάνας

Το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μουργκάνας


Το ΔΣ στην πρώτη συνεδρίασή του σχολίασε τη συνέλευση της Ομοσπονδίας και δεσμεύτηκε για την υλοποίηση των αποφάσεων και κατευθύνσεων.
Με τη συμμετοχή 38 Αντιπροσώπων από 12 Αδελφότητες διεξήχθηκαν οι εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου στα γραφεία μας. 
Τη διεύθυνση των εργασιών ανέλαβε ο Γιώργος Οικονόμου, πρώην Πρόεδρος της ΠΣΕ.
Εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβούλιου. Επιβεβαιώθηκε η συνοχή της Ομοσπονδίας παρά την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων με τις παραιτήσεις.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Νίκος Παπαθανασίου ανάγνωσε τον Απολογισμό με την πλούσια δραστηριότητα -στο σύντομο χρονικό διάστημα των 10 μηνών- και με ιδιαίτερη έμφαση στην ενωτική και αγωνιστική διεκδίκηση λύσεων στα οξυμένα προβλήματα της υπαίθρου της Ηπείρου. Χαρακτήρισε το κάλεσμα των 5 Ομοσπονδιών σοβαρή παρακαταθήκη για το μέλλον.
Ο πρόεδρος της Συνέλευσης Γιώργος Οικονόμου, τόνισε ιδιαίτερα την αναγκαιότητα αγωνιστικής διεκδίκησης και χωρίς συμβιβασμούς άμεσων λύσεων στα διαχρονικά και οξυμένα προβλήματα των χωριών μας, σε συντονισμό με τη ΠΣΕ και τις Ομοσπονδίες των απόδημων Ηπειρωτών.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νίκος Παπαθανασίου χαρακτήρισε προφάσεις εν αμαρτίαις τα λεχθέντα περί κομματικοποίησης που σκοπό έχουν να εμποδίσουν τις διεκδικήσεις και να συγκαλύψουν τις ευθύνες όσων είναι διαχρονικά υπεύθυνοι για τη κατάσταση των χωριών μας.
Το ΔΣ καλεί όλα τα μέλη και στελέχη των Αδελφοτήτων στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα την 15η Φεβρουαρίου μαζί με τις άλλες Ομοσπονδίες και τη ΠΣΕ.
Το νέο ΔΣ καλεί σε επείγουσα ανασυγκρότηση όλων των Αδελφοτήτων και την επαναδραστηριοποίηση προσωπικοτήτων της Μουργκάνας, ενώ αναλαμβάνει την ευθύνη δίμηνης έκδοσης Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Παπαθανασίου Νίκος
Α Αντιπρόεδρος: Ανυφαντής Παναγιώτης
Β Αντιπρόεδρος: Πέλεχας Βασίλης
Γεν. Γραμματέας: Κανακόπουλος Δημήτρης
Ταμίας: Δήμος Χρήστος
Εφορος Πολιτισμού: Μπότσαρη Βαρβάρα
Εφορος Δημοσίων Σχέσεων: Αθανασίου Γιώργος
Αναπληρωτής Γραμματέας: Δήμος Γιώργος

Μέλη:
Κόντης Ζήκος
Κωνσταντίνου Κώστας
Τσαγκάρης Δημήτρης

Αναπληρωματικοί:
Διώχνος Στέλιος και Τσουκαλά Βάσω
Το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μουργκάνας Το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μουργκάνας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 01, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες