Την πίτα του έκοψε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας

Την πίτα του έκοψε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας


Στο κατάμεστο από μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Kafe Metropol στα Πλατάνια Ηγουμενίτσας έγινε το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου, η κοπή πίτας της Οργάνωσης Μελών Ηγουμενίτσας.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Συντονιστής της ΟΜ Γιώργος Κυπριανός, που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά, με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στο νομό και στη χώρα στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.


Χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Μάριος Κάτσης, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Αθηνά Ιωάννου, ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Θωμάς Δημητρίου, ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» Γιώργος Ζάψας, οι οποίοι τόνισαν ότι:
-Η καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα επιβάλει το σχηματισμό ισχυρής προοδευτικής κυβέρνησης, που θα αποκαταστήσει τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη στη χώρα, απαραίτητες προϋποθέσεις για να υπάρχει σταθερότητα, οικονομική ανάπτυξη και ευημερία.
-Θέλουμε να προκύψει προοδευτική κυβέρνηση που να εκπροσωπεί όλες τις ζωντανές δυνάμεις της κοινωνίας και όχι τους επαγγελματίες της εξουσίας.
-Το δίλημμα «Δημοκρατία ή Μητσοτάκης» πρέπει να κυριαρχήσει στις επόμενες εκλογές για να ηττηθεί:
Ο πρωθυπουργός της ακρίβειας , των υποκλοπών και της εκτροπής.
Ο πρωθυπουργός που κατάργησε το 8-ωρο και καθιέρωσε τις απλήρωτες υπερωρίες.
Ο πρωθυπουργός που διέλυσε το ΕΣΥ και την Παιδεία.
Ο πρωθυπουργός που με την πολιτική του έκανε την πιο μεγάλη αναδιανομή εισοδήματος σε βάρος των πολλών και σε όφελος των ολίγων.
Ο πρωθυπουργός που υποσχέθηκε να ενισχύσει τη μεσαία τάξη και την ανάγκασε να ζει με κουπόνια.


Όλοι οι ομιλητές τόνισαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πρέπει στις προσεχείς εκλογές να βγει πρώτο κόμμα και στο νομό μας και να κερδηθεί η έδρα στη μονοεδρική Θεσπρωτία.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν το μέλος της Κ.Ε. Βαγγέλης Ζορκάδης, οι Συντονιστές των ΟΜ Σουλίου Ανδρέας Μπάμπας και Φιλιατών Βαγγέλης Λιανός, ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Σακαρέλλης, δημοτικοί σύμβουλοι από τους τρεις δήμους του νομού.

Από την ΟΜ Ηγουμενίτσας
Την πίτα του έκοψε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας Την πίτα του έκοψε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 06, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-up

Σελίδες