Σε πλήρη εγκατάλειψη τα "βραχάκια" στην Ηγουμενίτσα | Ακόμα και νεκρή γάτα στο σιντριβάνι

Σε πλήρη εγκατάλειψη τα "βραχάκια" στην Ηγουμενίτσα | Ακόμα και νεκρή γάτα στο σιντριβάνι


Κάθε χρόνο, η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, η οποία και είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση και την καθαριότητα της λεγόμενης χερσαίας ζώνης, δαπανά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, για για την καθαριότητα του παραλιακού μετώπου.

Μόλις πριν 2 μήνες και συγκεκριμένα στις 9 Δεκεμβρίου 2022, κατακυρώθηκε ο νέος διαγωνισμός για την υπηρεσία "ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, ΠΛΑΤΑΡΙΑΣ, ΣΥΒΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΓΙΑΔΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΡΣΑΙΑ ΖΩΝΗ ΛΙΜΕΝΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ" για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους στην εταιρεία ANTIPOLLUTION, με το ποσό ανά έτος των τετρακοσίων ενενήντα δύο χιλιάδων εννιακοσίων πενήντα δύο ευρώ και είκοσι ένα λεπτών (492.952,21€) μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%.


Δυστυχώς όμως η εικόνα που παρουσιάζει το παραλιακό μέτωπο της Ηγουμενίτσας είναι αποκαρδιωτικό.
Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που μας έστειλε πολίτης και που είναι από την περιοχή όπου υπάρχει το σιντριβάνι, δίπλα στην παιδική χαρά της παραλίας, πέρα από τα σκουπίδια, υπάρχει μέσα σε αυτό εδώ και τουλάχιστον 3 ημέρες, ακόμα και μία νεκρή γάτα, ενώ η μυρωδιά είναι ανυπόφορη.

Ελπίζουμε αυτοί που είναι αρμόδιοι για να ελέγχουν τη σύμβαση με την εταιρεία καθαριότητας, να λάβουν σοβαρά υπόψη την ορθή εκτέλεση της υπηρεσίας και όχι να υπογράφουν με κλειστά μάτια.
Και κυρίως να μεριμνήσουν άμεσα για την απομάκρυνση του νεκρού ζώου και τον καθαρισμό του σιντριβανιού. 
Λίγος σεβασμός στους πολίτες, δεν βλάπτει...

Σε πλήρη εγκατάλειψη τα "βραχάκια" στην Ηγουμενίτσα | Ακόμα και νεκρή γάτα στο σιντριβάνι Σε πλήρη εγκατάλειψη τα "βραχάκια" στην Ηγουμενίτσα | Ακόμα και νεκρή γάτα στο σιντριβάνι Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.