Συγκέντρωση έξω από τη βουλή ενάντια στην ερημοποίηση της Ηπείρου

Συγκέντρωση έξω από τη βουλή ενάντια στην ερημοποίηση της Ηπείρου


Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, οι Ομοσπονδίες Καλαμά, Κόνιτσας, Μουργκάνας, Ροδοβιζινών Άρτας, Τζουμέρκων και οι σύλλογοι των απόδημων Ηπειρωτών, καλούν σε συγκέντρωση στην είσοδο της Βουλής την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 στις 5μ.μ., διαμαρτυρόμενοι για τις πολιτικές ερήμωσης των χωριών της Ηπείρου.
Όπως λένε στο κάλεσμά τους οι προαναφερθέντες φορείς, “βιώνοντας την κατάσταση που επικρατεί στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Ήπειρο, που τη συνθέτουν τα συσσωρευμένα προβλήματα, η ερημοποίηση των χωριών, το αυξημένο κόστος διαβίωσης, οι ανύπαρκτες υποδομές και πλείστα άλλα που καθιστούν δύσκολη την επιβίωση των συμπατριωτών μας στη γενέτειρα, αλλά -περισσότερο- αδύνατη την επισκεψιμότητα των αποδήμων, διεκδικούμε δυναμικά την επίλυσή τους”.
“Απευθυνόμαστε σε όλους τους φορείς της αποδημίας και καλούμε να μην υποχωρήσουμε στις δυσκολίες. Μην αφήσουμε την Ηπειρωτική αποδημία, τα χωριά μας, την Ήπειρο να σβήσουν. Με συλλογική δράση, με αγάπη για τον τόπο μας και τον λαό μας θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα” αναφέρεται.
Συγκέντρωση έξω από τη βουλή ενάντια στην ερημοποίηση της Ηπείρου Συγκέντρωση έξω από τη βουλή ενάντια στην ερημοποίηση της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες